Huawei MatePad 10.4 2022 Edition: Επιστρέφει καλύτερο

Huawei MatePad 10.4 2022 Edition: Επιστρέφει καλύτερο
Η νέα έκδοση του tablet της εταιρείας κάνει το βήμα παραπάνω.

H απόπειρα της Huawei να φέρει στο MatePad το νέο της λειτουργικό και να προσπαθήσει να ενισχύσει το οικοσύστημα των συσκευών της θεωρείται πετυχημένο, ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται πως υπάρχει ζωή μετά το Android και τη Google. Η εταιρεία ρίχνει στην αγορά το νέο μοντέλο, το Huawei MatePad 10.4 2022 Edition και κάνει το βήμα παραπάνω.

Στο πακέτο αγοράς βρίσκουμε το ίδιο το tablet, έναν φορτιστή 10V 2.25A με το καλώδιο USB Type-C και όσοι έκαναν σχετικά γρήγορα τις προ-παραγγελίες τους απόκτησαν δώρο και το σχετικό ασύρματο πληκτρολόγιο που λειτουργεί και ως προστασία της οθόνης. Η νέα επιφάνεια εργασίας του φέρνει στο κάτω μέρος της πιο χρησιμοποιημένες εφαρμογές και με ένα mouse over μπορείτε να κάνετε μια προεπισκόπηση παραθύρου χωρίς καν να το ανοίξετε.

Η οθόνη μπορεί να χωρέσει έως και 4 διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα, έτσι ώστε πχ. να μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις όσο βλέπετε ένα βίντεο ή μια παρουσίαση.

Ως συνεχιστής της πορείας του πρώτου MatePad, η συσκευή συνεργάζεται και με το σχετικό πενάκι, το Huawei M-Pencil 2ης γενιάς που έρχεται με διάφανο σχέδιο μύτης, μύτη με επικάλυψη πλατίνας και στρογγυλεμένο εξαγωνικό σχήμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο κράτημα. Προσφέρει 4096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και υποστηρίζει την κλίση γραφής. Κάτι που σίγουρα θα βολέψει τους κατόχους συσκευών Huawei είναι το ματσάρισμα που κάνει το προϊόν με κινητά ή και laptops.

Με το Mirror Mode μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα sketching pad, ενώ με το Extended Mode, μπορείτε να το αξιοποιήσετε ως δεύτερη οθόνη. Ταυτόχρονα, μπορεί να αξιοποιεί με μια απλή σύνδεση το πληκτρολόγιο ενός φορητού υπολογιστή ή και το mouse που είναι συνδεδεμένο για άμεση μεταφορά αρχείων ανάμεσα στις δύο μεριές.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 10.4 ιντσών με ανάλυση 2Κ και υποστηρίζει τετραπλό σύστημα ήχου με την υπογραφή της Harman Kardon για να μπορέσετε να απολαμβάνετε με τον καλύτερο τρόπο ταινίες ή και σειρές. Για τα της φωτογραφίας, στο πίσω μέρος έχουμε μια κάμερα 13MP, ενώ στο μπροστινό τμήμα μια selfie cam στα 8MP.

Για όσους θέλουν να κάνουν τις βιντεο-κλήσεις τους, το Huawei MatePad 10.4 2022 προσφέρει και προηγμένο αλγόριθμο που απομονώνει τους θορύβους και σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε πιο καθαρά με τους συνεργάτες σας. Συνολικά έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που κάνει το βήμα προς τα μπροστά και με αρκετά πληρέστερη γκάμα εφαρμογών (ακόμη και ελληνικού ενδιαφέροντος), αλλά και με μπαταρία 7250mAh, θα μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους όταν και όποτε την χρειαστείτε.