Razer Kaira Pro: Το headset που τα βάζει στα ίσια με το Pulse 3D headset του PS5

Razer Kaira Pro: Το headset που τα βάζει στα ίσια με το Pulse 3D headset του PS5
Διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, με την υπογραφή της Razer

H Razer κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των gamers, μιας και συνοδεύει εδώ και καιρό τους gamers με προϊόντα της για κάθε γούστο και κάθε πλατφόρμα. Η νέα της πρόταση που έφτασε στα χέρια μας είναι τα Razer Kaira Pro. Τα νέα gaming ακουστικά έρχονται να ανταγωνιστούν τα Pulse 3D του PlayStation και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνουν εξαιρετικά σε όσες δοκιμές και αν κάναμε.

Το εν λόγω μοντέλο πωλείται σε μια τιμή κοντά στα €100 και είναι το μεσαίο της νεότερης σειράς της εταιρείας. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερα σύγχρονος με ένα χρώμα λευκό του πάγου που ταιριάζει με το χρώμα της κονσόλας της Sony, ενώ και το φινίρισμά του είναι τέτοιο που θα σας εντυπωσιάσει από τη στιγμή που θα το αφαιρέσετε από το πακέτο αγοράς του. Μοναδικά μαύρα τμήματα είναι αυτά με τους drivers, αλλά και το μπράτσο που κρατάει το μικρόφωνο. Στο πλαϊνό τμήμα, εννοείται, υπάρχει και το λογότυπο του κατασκευαστή, διατηρώντας έτσι μια παράδοση ετών.

Στο επάνω μέρος υπάρχει το ειδικό μαξιλαράκι που κάνει την χρήση του περιφερειακού ιδιαίτερα άνετη ακόμη και μετά από αρκετές ώρες χρήσης, κάτι στο οποίο βοηθάει και το βάρος του που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Η σύνδεση με το PS5 γίνεται ασύρματα με τη χρήση του σχετικού USB-C dongle, ενώ με άλλες συσκευές μέσω κλασικής διαδικασίας Bluetooth pairing. Με την χρήση της τεχνολογίας SmartSwitch μπορείτε να παίζετε στο PS5 και ταυτόχρονα να απαντάτε κλήσεις από το κινητό σας, με την εναλλαγή να γίνεται άμεσα και απροβλημάτιστα.

Όλες οι κλασικές επιλογές ελέγχου βρίσκονται πάνω στους drivers, όπως και το μικρόφωνο που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το πρόσωπο και την απόσταση που θέλετε να το έχετε από το στόμα σας. Η Razer υπόσχεται 30 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία απλή φόρτιση, με τις μετρήσεις μας να το φέρνουν αρκετά κοντά σε αυτά τα δεδομένα.

Οι επιδόσεις που απολαύσαμε ήταν πάντως μοναδικές, με το Kaira Pro να αποδίδει την παραμικρή λεπτομέρεια και κάθε εφέ, ακόμη και παιχνιδιών με ιδιαίτερες «απαιτήσεις» ή γεμάτο -από ήχους- background, όπως το Horizon: Forbidden West.

Στην τιμή των €100, το Razer Kaira Pro είναι μια εξαιρετική πρόταση και σίγουρα αξίζει να της ρίξετε μια ματιά, ειδικά αν ψάχνετε ένα ποιοτικό σετ ακουστικών για το PC, την κονσόλα και το κινητό σας τηλέφωνο.