Μπούκαρε με το αμάξι του σε κατάστημα με σουβενίρ του Τραμπ υπό τους ήχους του «Smells Like Teen Spirit» (vid)

Newsroom
Μπούκαρε με το αμάξι του σε κατάστημα με σουβενίρ του Τραμπ υπό τους ήχους του «Smells Like Teen Spirit» (vid)
Αυτοκίνητο μπούκαρε σε κατάστημα στη Μασαχουσέτη και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ένας άντρας στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ που «άκουγε φωνές» εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα με σουβενίρ του Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας τον πανικό. Ο 46χρονος οδηγός υπό τους ήχους του «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana διέλυσε την τζαμαρία του καταστήματος και από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 46χρονου, η ενέργειά του δεν περιείχε κάποιο πολιτικό κίνητρο και μίσος για τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά ήταν αποτέλεσμα της ψυχικής υγείας του. «Δεν έχει καμία σχέση με τον Τραμπ ή κάποιο άλλο πολιτικό κίνητρο. Ήταν απλώς μια ατυχή σύμπτωση. Το μυαλό του δεν ήταν καλά. Έχει περάσει πολλά τον τελευταίο χρόνο», ανέφερε ένας φίλος του.

Υπάλληλος του καταστήματος είπε ότι ο οδηγός μετά την συντριβή ισχυρίστηκε ότι οι φωνές στο κεφάλι του, τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε ότι ο υπάλληλός του ήταν έτοιμος να πάει στην τουαλέτα όταν εισέβαλε το αυτοκίνητο, διαφορετικά θα είχε χτυπηθεί. Επίσης, πρόσθεσε ότι λίγα λεπτά πριν ένα αγοράκι βρισκόταν με την μητέρα του μέσα στο κατάστημα.