Διατροφολόγος προτείνει το ποτό που πρέπει όλοι να πίνουν μόλις ξυπνήσουν: «Είναι ο υπουργός της ευτυχίας»

Newsroom
Διατροφολόγος προτείνει το ποτό που πρέπει όλοι να πίνουν μόλις ξυπνήσουν: «Είναι ο υπουργός της ευτυχίας»
Η Aislinn Cambridge αποκαλύπτει τι πρέπει να πίνουμε μόλις σηκωθούμε από το κρεβάτι, προκειμένου να γεμίσουμε ενέργεια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι με το που σηκωθούν από το κρεβάτι τους, το πρωί, είτε θα πιουν ένα ποτήρι νερό, είτε θα φτιάξουν καφέ. Η Aislinn Cambridge προτείνει όμως κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα γεμίσει ενέργεια όσους το κάνουν, με το… καλημέρα.

καφες

Όπως ανέφερε η γνωστή διατροφολόγος, μπορεί το νερό από μόνο του, να έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας, αλλά αν προσθέσουμε και κάτι ακόμα, τότε θα απογειώσουμε το… κέρδος. Αυτό δεν είναι κάτι άλλο από να στήσουμε μισό λεμόνι.

«Υπάρχει κάτι που όλοι, ανεξαιρέτως, πρέπει να κάνουμε από το πρώτο λεπτό που θα σηκωθούν από το κρεβάτι και αυτό είναι το να πιουν νερό. Ενυδατώνει το σώμα και μειώνει την πίεση του αίματος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όμως συμπλήρωσε: «Αν όμως θέλεις να αποκτήσεις ενέργεια αμέσως και να νιώσεις καλά, τότε ζέστανε λίγο νερό και στύψε μέσα μισό λεμόνι. Είναι μαγεία» είπε για τον «Υπουργό της ευτυχίας», όπως το χαρακτήρισε.

Νερό και λεμόνι

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως εκτός από το πώς θα ξυπνήσεις, σημαντικό ρόλο παίζει και το πώς θα κοιμηθείς. Για αυτό και η Aislinn Cambridge τονίζει πως πρέπει να πέσουμε στο κρεβάτι, περίπου 2-3 ώρες μετά το τελευταίο μας γεύμα, γιατί διαφορετικά ο ύπνος μας δεν θα είναι τόσο ποιοτικός όσο τον θέλουμε, με αποτέλεσμα να μην μας ξεκουράζει.