realme GT Neo 3 Naruto Edition: Δύο θρύλοι συναντώνται

realme GT Neo 3 Naruto Edition: Δύο θρύλοι συναντώνται
Η realme προσφέρει τη νέα της ναυαρχίδα στα χρώματα του δημοφιλούς χαρακτήρα.

To realme GT Neo 3 είναι η νέα συσκευή της realme που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με τον premium χαρακτήρα και την ταχύτατη φόρτιση και η κατασκευάστρια εταιρεία προχώρησε και σε μια ειδική συνεργασία με έναν δημοφιλή ήρωα.

Το realme GΤ Neo 3 Naruto Edition είναι μια έκδοση του τηλεφώνου και έρχεται σε μια μοναδική συσκευασία και χρωματισμό, έτσι ώστε να θυμίζει έντονα το ομώνυμο manga.

To κουτί που περιλαμβάνει το κινητό θυμίζει ninja scroll από τη δημοφιλή σειρά, είναι κατασκευασμένο από δέρμα και περιλαμβάνει όλα όσα θέλετε από μια νέα αγορά. Το τηλέφωνο από την άλλη, έχει ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την έκδοση των 150W, απλά ξεχωρίζει για το σχέδιό του.

Στο κάτω μισό μέρος της πλάτης ξεχωρίζει το πορτοκαλί χρώμα του ήρωα, ενώ στο κέντρο υπάρχει το σχετικό Naruto family badge.

Στο επάνω μέρος και περιμετρικά του bump των καμερών υπάρχει ένα ειδικό μαύρο πλαίσιο με patterns από το Naruto, ενώ σχετικό τμήμα θα βρείτε και στο επάνω μέρος του πίσω τμήματος. Συγκεκριμένα, θα βρείτε ειδικά 3D micro patterns που φαίνονται αμέσως και από απόσταση και κάνουν το τηλέφωνο να ξεχωρίζει.

Είναι, δε, τόσο προσεγμένη η συσκευασία και το πακέτο που ακόμη και το pin για την αφαίρεση της υποδοχής των καρτών SIM είναι ειδικά φτιαγμένο στη φιλοσοφία του Naruto και ξεχωρίζει σε σχέδιο και σχήμα.

Οι φίλοι του δημοφιλούς χαρακτήρα θα δουν στο λειτουργικό και ειδικά customized HD wallpapers, καθώς και ξεχωριστά ειδικά εφέ στο περιβάλλον χρήσης και στις οθόνες φόρτισης.

Μπορείτε να δείτε ένα unboxing της ειδικής αυτής συσκευασίας στη συνέχεια.