Γκουρού των «Χ» στη bwin έπιασε απόδοση 1046 με 7 ισοπαλίες!

Newsroom
Γκουρού των «Χ» στη bwin έπιασε απόδοση 1046 με 7 ισοπαλίες!
Τύχη ή απλώς ο γκουρού των γκουρού παίζει στη bwin; Με επτά «Χ» και συνολική απόδοση 1046 έκανε την υπέρβαση!

H λίστα με τους γκουρού ολοένα και μεγαλώνει! Τον Απρίλιο, παίκτης της bwin είχε έμπνευση, με αποτέλεσμα να κερδίσει 12.030 με μόλις 1€! Τύχη; Ηταν κι αυτή σύμμαχος, ώστε οι 18 στοιχηματικές επιλογές του με ομάδες που ο ποδοσφαιρικός χάρτης αγνοεί να τον βοηθήσουν να σπάσει το ταμείο!

Η συνέχεια ήταν πιο εντυπωσιακή! Ένας άλλος παίκτης, μια μεγάλη μπαλαδόφατσα, έκανε μαγικές ντρίμπλες στο δελτίο της bwin και το όνομά του πέρασε στο... πάνθεον της στοιχηματικής ιστορίας. Τι πέτυχε; Με 18 σωστές επιλογές και απόδοση - ρεκόρ 28,000 γνώρισε την αποθέωση!

Ο Ιούνιος μπήκε το ίδιο δυνατά! Ακόμα μια τεράστια έμπνευση, ακόμα μια μεγάλη νίκη. Η στρατηγική του δεν είχε ούτε Over 2.5, ούτε Under 2.5, δεν είχε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ. Ο νέος παίκτης – μύθος είναι άνθρωπος των ρίσκων. Δε του αρέσουν οι νικητές, αλλά μόνο οι μεγάλες αποδόσεις. Έψαξε συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Το δελτίο του γέμισε με ισοπαλίες και μοναδικός του στόχος ήταν να γίνει ο… Γκουρού των «Χ». Τύχη; Εβαλε κι αυτή το χέρι της για να ολοκληρωθεί η υπέρβαση και να σπάσει το ταμείο!

Παίκτης της bwin είχε έμπνευση, με αποτέλεσμα να κερδίσει 2510 ευρώ με μόλις 2.40€! Πως το έκανε; Είπαμε, έγινε ο… Γκουρού των «Χ».

kouponi bwin



Έβαλε τη… μπάλα κάτω, Αργεντινή και Ουρουγουάη του έκλεισαν το μάτι και στη συνέχεια έπαιξε το παιχνίδι του με Nations League. Τρομερό σύστημα, καλή άμυνα και ρίσκο εκεί όπου χρειαζόταν. Τέσσερις επιλογές, ισάριθμες ισοπαλίες και νικητής ήταν μόνο αυτός.

Κροατία - Γαλλία, Ισλανδία - Αλβανία, Ανδόρα - Μολδαβία και Λευκορωσία - Αζερμπαϊτζάν έληξαν ισόπαλες, όμως για τον παίκτη της bwin o θρίαμβος είχε ολοκληρωθεί. Ναι, τα τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της διοργάνωσης δεν είχαν νικητή και ο «Γκουρού» φρόντισε να τα έχει στο δελτίο του.

Παίκτης - μύθος; Τα επτά «Χ» και η απόδοση που άγγιξε το 1046 τον κατατάσσουν στους κορυφαίους!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα