Στην Αγγλία έβαλαν «κουτί παραπόνων» σε δρόμο που είναι «εφιάλτης των οδηγών», για να βρίζουν ελεύθερα

Newsroom
Είδαν και αποείδαν οι κάτοικοι οπότε είπαν να βάλουν ένα καλάθι «παραπόνων», ώστε να αφήνουν εκεί τα σημειώματα αγανάκτησης και να ξεσπούν.

Αυτό σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί. Έχουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα αρκετούς δρόμους με λακούβες, αλλά αυτός στο Cheshire της Αγγλίας είναι απλά… απερίγραπτος. Αποτελεί τον «εφιάλτη» των οδηγών, καθώς για να μπεις και να βγεις από εκεί, θα έχεις σπάσει το αμάξι σου και θα αποκομίσεις προβλήματα στη μέση σου.

Είδαν και αποείδαν οι κάτοικοι οπότε είπαν να βάλουν ένα καλάθι «παραπόνων», ώστε να αφήνουν εκεί τα σημειώματα αγανάκτησης, να βρίζουν βρε αδερφέ και να ξεσπούν.

Βέβαια η κινητοποίησή τους δεν τελειώνει εκεί, καθώς ήδη έχουν μαζέψει 700 υπογραφές στο διαδίκτυο, με τις οποίες ζητάνε επιτέλους να φτιάξουν τον δρόμο εφιάλτη, ο οποίος είναι κεντρικός και αυτός που χρησιμοποιούν για να μπουν και να βγουν από το Wrenbury.

Ο δημοτικός σύμβουλος Oliver Lowe δήλωσε για τον δρόμο: «Ουσιαστικά, η αποστράγγιση του δρόμου απέτυχε πριν από χρόνια, οδηγώντας σε αυτό το χάλι. Πέρυσι ο δρόμος επρόκειτο να επισκευαστεί, αλλά τα κονδύλια επανατοποθετήθηκαν σε άλλη -άγνωστη- εργασία.

Ως εκ τούτου, ο δρόμος κατέρρευσε σημαντικά. Το συμβούλιο είπε ότι θα επισκευαστεί φέτος, αλλά πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, σίγουρα πριν από τον επόμενο χειμώνα. Οι κάτοικοι του χωριού βέβαια ανησυχούν ότι η χρηματοδότηση θα δοθεί ξανά σε άλλη δουλειά».