Το Schweppes δίνει χαρακτήρα στο ελληνικό καλοκαίρι!

Newsroom
Το Schweppes δίνει χαρακτήρα στο ελληνικό καλοκαίρι!
Μέσα από μία σειρά μοναδικών summer parties, τo πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων δημιουργεί μια ξεχωριστή εν πλω εμπειρία!

Αυτό το καλοκαίρι, το Schweppes, δημιουργεί μία σειρά από μοναδικά summer parties, γεμάτα μουσική και δροσιστικά Schweppes cocktails με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η αρχή έγινε χθες με το πρώτο summer party, που πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα Αλίμου και χάρισε σε εκπρoσώπους των media και καλλιτέχνες, αυθεντικές στιγμές διασκέδασης, καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Η χθεσινή βραδιά αποτελεί μία πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν, καθώς από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, δημιουργεί έναν διαγωνισμό «με χαρακτήρα» και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή, εν πλω, εμπειρία στην Μαρίνα Αλίμου.

Για να διεκδικήσεις κι εσύ μία από τις διπλές προσκλήσεις των summer parties παρέα με το αγαπημένο σου cocktail, αρκεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη σελίδα του Schweppes στο Instagram. Τα βήματα είναι απλά: Ακολούθησε τον λογαριασμό @schweppesgreece, και κάνε tag το τέλειο plus one για ένα summer party με χαρακτήρα γράφοντας sunset ή night.

Τα sunset parties θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:00 με Schweppes cocktails κατά τη δύση του ήλιου, ενώ τα night parties από τις 21.00 έως τις 21.00, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας.

γγδδ

Η Ινώ Σούπαρη, Marketing Manager The Coca-Cola Company για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέφερε σχετικά: «Παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεση μας να δημιουργούμε στιγμές απόλαυσης με χαρακτήρα, φέτος ξεκινάμε το καλοκαίρι δυναμικά με μία σειρά μοναδικών parties για όλους. Το Schweppes είναι ένα brand με ιστορία 2 αιώνων που διατηρεί αναλλοίωτες τις αξίες του & το πάθος για καινοτομία, εξέλιξη, υψηλή ποιότητα και αισθητική. Ως Coca-Cola στην Ελλάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που εννέα χρόνια τώρα δίνει λάμψη και χαρακτήρα στις κοινωνικές στιγμές των ενηλίκων».