Η εργοδότρια που αφήνει τους υπαλλήλους της να έχουν διαλείμματα… αυτοϊκανοποίησης

Newsroom
Η εργοδότρια που αφήνει τους υπαλλήλους της να έχουν διαλείμματα… αυτοϊκανοποίησης
Έχουν και ειδικό δωμάτιο στην εταιρεία τους, στη Βαρκελώνη.

Θα έχετε ακούσει για τα διαλλείματα καφέ, φαγητού ακόμα και τσιγάρου που έχουν καθιερώσει σε διάφορες εταιρείες, ωστόσο μία πρωτοπορεί και εφαρμόζει τα διαλείμματα… αυτοικανοποίησης.

Η εργοδότρια της εταιρείας ψυχαγωγίας ενηλίκων «Erika Lust Films», προσφέρει στους υπαλλήλους της μισάωρα διαλείμματα καθημερινά, σε μια προσπάθεια να «ομαλοποιήσει» την αυτοϊκανοποίηση. Γι αυτό τον σκοπό μάλιστα, υπάρχει ιδιωτικό «δωμάτιο αυνανισμού» στην εταιρεία τους στη Βαρκελώνη.

Η Erika Lust είπε ότι η ιδέα αυτή οφείλεται στο ότι «εκτιμά τους υπαλλήλους της» και όταν αισθάνονται καλά… δουλεύουν εξίσου καλά.

Η ιδέα φυσικά έτυχε θετικής υποδοχής από τους εργαζόμενους της. Πολλοί μάλιστα λένε πως αυτό το διάλειμμα βοηθά στην ανακούφιση από το στρες, στην λιγότερη επιθετικότητα και την μεγαλύτερη παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας.

Για την βοήθεια μάλιστα στην αυτοικανοποίηση παρέχονται σεξουαλικά παιχνίδια στο γραφείο.

«Η αλήθεια είναι ότι ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος, να ρυθμίσουν τον ύπνο τους και να συνδεθούν με το σώμα και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων», αναφέρει ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για την αυτοϊκανοποίηση που κυκλοφόρησε η εταιρεία.