Στις 25 Αυγούστου η κυκλοφορία του F1 Manager 2022 videogame (vid)

Στις 25 Αυγούστου η κυκλοφορία του F1 Manager 2022 videogame (vid)
Η ώρα να διοικήσετε μια ομάδα της Formula 1 πλησιάζει.

Η Frontier Developments έχει ανακοινώσει από τις αρχές Μαρτίου την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει το F1 Manager 2022, το πρώτο manager game για το μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και πάνω από μια 20ετία και ένα racing management simulator όπου οι παίκτες θα αναλαμβάνουν τη διεύθυνση μιας ομάδας F1 με σκοπό να την φτάσουν στην κορυφή.

Πλέον έχουμε νεότερο trailer, αλλά και ημερομηνία κυκλοφορίας που δείχνει πως δεν είναι ιδιαίτερα μακριά. Το F1 Manager 2022 θα κυκλοφορήσει λοιπόν για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 25 Αυγούστου με όλα τα επίσημα στοιχεία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίρνουν όλες τις αποφάσεις και θα ξεκινούν από το μηδέν, θα θέτουν στόχους στους ιδιοκτήτες της ομάδας τους και θα πρέπει να τους πετύχουν για να εξελιχθούν.

Ανάμεσα στους αγώνες, θα μπορούν να ελέγξουν κάθε λεπτομέρεια και τις επιδόσεις κάθε συνεργάτη τους, αλλά θα έχουν και την ευθύνη των οικονομικών.

Πολλές θα είναι και οι διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης με τα διάφορα τμήματα των οχημάτων, ενώ ακόμη θα υπάρχουν και πολλές επιλογές για την στρατηγική της ομάδας σε κάθε γκραν πρι.