Οδηγός προετοιμασίας για τους τελικούς του ΝΒΑ

Newsroom
Οδηγός προετοιμασίας για τους τελικούς του ΝΒΑ
Η ώρα που θα αναμετρηθούν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Μπόστον Σέλτικς πλησιάζει και το Gazzetta έχει τον καλύτερο οδηγό προετοιμασίας για αξέχαστα μπασκετικά ξενύχτια, παρέα με γευστικές συνταγές με κοτόπουλα Αγγελάκης.

Η σεζόν στο ΝΒΑ κορυφώνεται με τους τελικούς και οι μπασκετικοί φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο περιμένουν να δουν αν θα στεφθούν πρωταθλητές 2022 οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ή οι Μπόστον Σέλτικς.

Αναμφίβολα, οι «μονομαχίες» των δύο ομάδων θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και υπόσχονται απαράμιλλο θέαμα. Τώρα, αν στο τέλος χαμογελάσει ο Στεφ Κάρι ή ο Τζέισον Τέιτουμ, θα το δούμε.

Αν κι εσύ αποφασίσεις να μείνεις με την παρέα σου ξύπνιος τα χαράματα για να απολαύσεις τρίποντα, καρφώματα, τάπες, ασίστ και δυνατές στιγμές από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, τότε μην ανησυχείς. Εδώ έχουμε το καλύτερο starter pack.

nba finals 2022

Σε αυτό φυσικά περιλαμβάνονται και συνταγές με κοτόπουλα Αγγελάκης. Τα κοτόπουλα της εταιρείας είναι ταϊσμένα 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, κάτι που τα κάνει ιδιαίτερα γευστικά και ζουμερά. Είναι μια εύπεπτη και θρεπτική επιλογή και ειδικά αν προτιμήσετε την σειρά Ελαιοπουλάκι® θα βγείτε διπλά ωφελημένοι, καθώς αποτελεί σημαντική πηγή Σεληνίου, ενός ιχνοστοιχείου με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, και είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Β3 και Βιταμίνη Β6, που μεταξύ άλλων, θωρακίζει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Άλλωστε, το κοτόπουλο είναι μια τροφή ελαφριά, που θα κάνει ακόμα πιο νόστιμα τα ξενύχτια σου.

1. Φώναξε τους φίλους

friends

Οι μεγαλύτερες αθλητικές βραδιές θέλουν καλή παρέα. Γι' αυτό το πρώτο βήμα είναι να φωνάξεις τους φίλους σου στο σπίτι και να προετοιμαστείτε για μοναδικούς αγώνες, που θα σας κάνουν να σχολιάσετε, να γελάσετε, να συμφωνήσετε και να διαφωνήσετε.

Στο τέλος της ημέρας - ή για την ακρίβεια της νύχτας - αυτό που έχει σημασία είναι πως περνάμε τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε.

2. Ετοίμασε φαγητό

wrap αραβικής

Φυσικά, αυτό που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε είναι καλό φαγητό, γιατί σίγουρα θα αρχίσει το στομάχι κάποιου να γουργουρίζει. Κι εδώ έχουμε μια επιλογή, η οποία είναι κι ελαφριά και γευστική. Ο λόγος για τα wraps αραβικής πίτας με κοτόπουλο, τσένταρ και μανιτάρια. Μία λύση εύκολη, γρήγορη και νόστιμη, για να γλιτώσεις χρόνο και κόπο. Αυτό που θα χρειαστείς είναι μία συσκευασία φιλέτο στήθος Ελαιοπουλάκι και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. Δεν θα σου πάρει πάνω από 20 λεπτά και θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

3. Τα... μεγάλα μέσα

epiko burger

Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο grande για φαγητό, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πείτε όχι σε ένα λαχταριστό burger. Ειδικά στο επικό burger με μπιφτέκι κοτόπουλο από Ελαιοπουλάκι, το οποίο συνδυάζεται άψογα με μανιτάρια και κρητική ξινομυζήθρα. Για να διαβάσεις την συνταγή των the eaters κάνε κλικ εδώ και για να τη δεις step-by-step εδώ. Και καλή απόλαυση!

4. Για τη φανέλα

basketball

Για να δημιουργήσετε ένα άκρως αθλητικό κλίμα και για να νιώσετε - έστω και για μια στιγμή - πως είστε στο "Chase Center" ή στο "TD Garden", τότε είναι απαραίτητο να έχετε μαζί και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Και τι εννοούμε με αυτό;

Μια φανέλα Ουόριορς, μια φανέλα Σέλτικς, ένα περικάρπιο στα χρώματα των ομάδων, ένα κασκόλ ή έστω μια μπάλα μπάσκετ. Κάτι, που θα σας βάλει στην ατμόσφαιρα και θα σας δίνει την αίσθηση ότι είστε μέσα στο γήπεδο, ακόμα και αν δεν είστε!

5. Άνεση για χαλάρωση

basketball

Επειδή πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, τότε είναι απαραίτητο να υπάρχει στο σαλόνι σας ένας αναπαυτικός καναπές. Ή έστω μια άνετη πολυθρόνα. Κι αυτό, διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε πάρει ο ύπνος. Οι ώρες των αγώνων είναι... δύσκολες, συνεπώς μπορεί να σε επισκεφθεί ο Μορφέας. Οπότε, ας είσαι κάπου αναπαυτικά και ξεκούραστα! Και μην ξεχάσεις και τα γυαλιά ηλίου, γιατί θα γυρίσεις σπίτι σου με την ανατολή του ήλιου.