Οι «εθιστικοί» Cigarettes After Sex έρχονται στην Αθήνα

Newsroom
Οι «εθιστικοί» Cigarettes After Sex έρχονται στην Αθήνα
Μπορούν να γίνουν εθιστικές οι αργές ρομαντικές μπαλάντες με την ερωτική φωνή και τον... αμένσιοτο στίχο; Οι Cigarettes After Sex, αποδεικνύουν πως μπορούν και μάλιστα πολύ.

Οι ερωτικοί Cigarettes After Sex από τις πιο πολυσυζητημένες μπάντες των τελευταίων ετών, έρχονται στην Αθήνα και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε ένα σύμπαν γεμάτο ρομαντισμό και ατμοσφαιρικές μελωδίες.

Τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η μπάντα που δημιουργήθηκε το 2008 με επικεφαλής τον τραγουδοποιό Greg Gonzalez θα μας χαρίσουν σπουδαίες επιτυχίες όπως τα «Affection», «Κ.», «Nothing's Gonna Hurt You Baby» κ.α

cigarettes

Οι Cigarettes After Sex είναι μια ambient ποπ κολεκτίβα με επιρροές από Mazzy Star, Cocteau Twins και Red House Painters ενώ η μουσική τους χαρακτηρίζεται από στοιχεία dream pop, ambient και slowcore. Εχουν κατορθώσει να έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους με τα ιδιαίτερα μαγευτικά φωνητικά του Greg Gonzalez και την αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν ατμόσφαιρες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις αλλά και να παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις μια αιθέρια και ονειρική εικόνα.

cigarettesafter

Μία ξεχωριστή μπάντα, μοναδική στο είδος της, έρχεται να δώσει μία εμπειρία ζωής στο ελληνικό κοινό.

Δίκτυο Προπώλησης:

Online: https://bit.ly/3neW53a

Τηλεφωνικά: 11876