Ταξίδεψε 16 ώρες για να δει το αγόρι της, αλλά η αντίδρασή του δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς (vid)

Newsroom
Ταξίδεψε 16 ώρες για να δει το αγόρι της, αλλά η αντίδρασή του δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς (vid)
Η Lauryn Mapusua έκανε το ταξίδι ΗΠΑ-Σουηδία για να δει τον σύντροφό της, όμως η αντίδρασή του, μόνο ενθουσιώδης δεν ήταν.

Η λογική λέει πως αν η/ο σύντροφός σου, κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να σου κάνει έκπληξη, τότε πρέπει να είσαι χαρούμενος/η. Εκτός και αν παίζει κάτι άλλο...

Αυτό το «κάτι άλλο» λοιπόν κόλλησε στο μυαλό των περισσότερων, βλέποντας το video που ανέβασε η Lauryn Mapusua και στο οποίο κατέγραψε την αντίδραση του αγοριού της, όταν μπήκε στο σπίτι.

Η TikToker έκανε ταξίδι 14 ωρών και 5.665 χιλιομέτρων από τις ΗΠΑ για την Σουηδία, προκειμένου να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά του, την ώρα που εκείνος ήταν χαλαρός στον καναπέ του.

Μόλις μπήκε και έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει, εκείνος έδειξε έκπληκτος και δεν σηκώθηκε καν από την θέση, όντας πλήρως σοκαρισμένος τόσο από την άφιξη, όσο και από την καταγραφή του βίντεο.

Κάτι που έβαλε σε σκέψεις αρκετούς στα σχόλια, ενώ κάποιοι έλεγαν πως είχε αρχίσει να σκέφτεται πως θα ακύρωνε τα σχέδια που είχε κάνει για τις επόμενες ημέρες, χωρίς να την υπολογίζει την παρουσία της.

@laurynmapusua Surprising him early 🇺🇸🇸🇪❤️ #longdistancerelationship #surprise #love #fyp #viral ♬ Like I Can - Sam Smith

Κάποιοι μάλιστα εστίασαν στο γεγονός οτι κοίταζε με κάποια δυσαρέσκεια την κάμερα, ρωτώντας ποιος τραβούσε το βίντεο, με την Lauryn Mapusua να αποκαλύπτει σε νέα ανάρτηση πως ήταν ο καλύτερος φίλος της, στην Σουηδία.

@laurynmapusua Reply to @fonosekona If your right, my bf has some explaining to do 😂 #longdistancerelationship #surprise #fyp #viral ♬ original sound - Lauryn Mapusua