Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες, υπήρχαν πάντα στην επιθεώρηση» (vid)

Newsroom
Σεφερλής: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες, υπήρχαν πάντα στην επιθεώρηση» (vid)
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί.

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος είναι ο αποψινός καλεσμένος της εκπομπής της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος», προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Όπως έδειξε και στο απόσπασμα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στις αρνητικές κριτικές που δέχεται για τη σάτιρά του αλλά και στο «Super Mammy».

«Αν διαβάσεις μια κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι πάλι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνω και προσπαθώ να επηρεάσω μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή μου», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιων ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμου. Αν δείτε τα βιντεάκια μου στο YouTube, το κάθε ένα έχει οκτώ εκατομμύρια, δέκα εκατομμύρια, δηλαδή στο σύνολο είμαι στα 500 εκατομμύρια προβολές, εννοώ σύνολο με όλα αυτά που έχω κάνει. Γιατί λοιπόν δεν παίρνουμε την άποψη αυτών των ανθρώπων που με έχουν αποδεχτεί, άρα δεν καταλαβαίνουν ότι κάνω κάτι λάθος. Γιατί ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια που με βλέπουν, είναι και οι ευτραφείς όπως λες, οι ομοφυλόφιλοι και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε ότι "χλευάζω". Την οποία χρησιμοποίησα και στο δικαστήριο, που είχα με την κυρία Ακρίτα, που βγήκε και η απόφαση. Θέλω να πω ότι ο κύριος Γεωργουσόπουλος λέει ότι αυτοί οι τύποι ο χασάπης, ο ομοφυλόφιλος, ο μάγκας, ο νταλικέρης κλπ... υπήρχαν από τότε στην επιθεώρηση», ανέφερε.

«Με αυτούς τους τύπους έχουμε ασχοληθεί όλοι όσοι κάνουμε επιθεώρηση, δεν τους εφύηρα εγώ. Τώρα το πώς κάνει ο καθένας τον τύπο και πώς το σκηνοθετώ εγώ, είναι άλλη ιστορία», τόνισε.