Τιμολέων Πιέτρης: 4 γαλάζιες σημαίες σε παραλίες του Δήμου Κορινθίων!

Newsroom
Τιμολέων Πιέτρης: 4 γαλάζιες σημαίες σε παραλίες του Δήμου Κορινθίων!
Ο Τιμολέων Πιέτρης για τις Γαλάζιες Σημαίες στον Δήμο Κορίνθου.

Δείτε την ανάρτηση του αντιδημάρχου Τουρισμού και… ανακαλύψτε τους “μικρούς παραδείσους” του Δήμου Κορινθίων: «Τέσσερις γαλάζιες σημαίες θα κυματίζουν φέτος στον παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κορινθίων!

Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, ως εκπρόσωπος σήμερα του Δημάρχου Κορινθίων αλλά και αρμόδιος Αντιδήμαρχος παραβρέθηκα στην εκδήλωση αναγγελίας των βραβευμένων με την Γαλάζια Σημαία Ακτών, και σας ενημερώνω ότι ο Δήμος μας, βραβεύτηκε με άλλες 3 παραλίες φέτος με γαλάζια σημαία!

Πέρσι, το 2021, αποκτήσαμε στην παραλία Καλάμια στην Κόρινθο!

Φέτος το 2022, θα έχουμε και στην παραλία καλάμια, αλλά και στην Ποσειδωνία, την Αλμυρή και τον Κόρφο!

Αυτό σημαίνει ότι πληρούμε και τις 33 προδιαγραφές που απαιτούνται από την γαλάζια σημαία και στις 4 αυτές παραλίες, και με απόλυτη ασφάλεια οι λουόμενοι και οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες, θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους στον Δήμο Κορινθίων!

Συνεχίζουμε με αγάπη, δουλειά και σχέδιο κάθε μέρα για έναν καλύτερο Δήμο Κορινθίων!

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Νανόπουλο για την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική μας συνεργασία, την κα Δανιήλ, τις υπηρεσίες του Δήμου, τους συνεργάτες μου, και όλους τους αντιδημάρχους και αιρετούς για την συνεργασία μας και το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Και σας ζητώ, σε όλες τις Κορίνθιες και Κορίνθιους τυχόν προβλήματα ή ελλείψεις, να επικοινωνείτε μαζί μας, για να γινόμαστε καλύτεροι!

Κρατήστε καθαρές τις παραλίες μας και τις ακτές φέτος, είναι καλό για την υγεία μας και την εικόνα μας στους τουρίστες που μας τιμούν με την παρουσία τους!»

Πηγή: markos.tv