Κρατούσε τη γυναίκα του στο σπίτι και την απειλούσε με μαχαίρι ένας άνδρας στην Αγία Παρασκευή

Newsroom
Κρατούσε τη γυναίκα του στο σπίτι και την απειλούσε με μαχαίρι ένας άνδρας στην Αγία Παρασκευή
Ο άνδρας φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχτηκε το Σάββατο (7/5) το μεσημέρι στην Αγία Παρασκευή όταν ένας μεθυσμένος άντρας απειλούσε την σύζυγό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία το επεισόδιο έλαβε χώρα στην οδό Αγίου Δημητρίου. Ο άνδρας ο οποίος είναι υπήκοος Αμερικής, φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κινήθηκε απειλητικά προς την σύζυγό του.

Η αδερφή του θύματος ακούγοντας τον καβγά και τις φωνές, ενημέρωσε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της άμεσης δράσης και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Μπαλάσκα συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ που γνωστοποίησε το περιστατικό, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον κάνουν να ανοίξει την πόρτα ωστόσο εκείνος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ενώ ήταν τόσο μεθυσμένος που έλεγε στους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και μετά να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πολλά μαχαίρια στρατιωτικού τύπου ενώ είχε καταφέρει να αυτοτραυματιστεί με ένα από αυτά. Ο άντρας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα

Ανάρτηση