Η ομάδα εθελοντών της bwin μοίρασε φαγητό στους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά

Newsroom
Η ομάδα εθελοντών της bwin μοίρασε φαγητό στους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά
H bwin στηρίζειμε συνέπεια τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου» βρέθηκε στο πλευρό των αστέγων, στο λιμάνι του Πειραιά, μοιράζοντας φαγητό.

Κάθε πρωτοβουλία μπορεί να αποδειχθεί κομβική και η bwin παραμένει συνεπής στη στρατηγική της για κοινωνική προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη. Η ομάδα της bwin, σε συνεργασία με τους «Γιατρούς του Κόσμου» και το πρόγραμμα τους “Street Work”,στάθηκε στο πλευρό των αστέγων.

,

Την Τετάρτη (04/05), η εθελοντική ομάδα του κορυφαίου στοιχηματικού brand μοίρασε φαγητό στους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά. Ηταν η 3η εθελοντική δράση της στο 2022, με την ομάδα να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Η bwin, η οποία έχει όραμα την υποστήριξη της κοινωνίας και κυρίως των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε για μια ακόμα φορά να ενώσει τις δυνάμεις της με τους «Γιατρούς του Κόσμου», για την ενίσχυση των αστέγων. Άλλωστε, η μεταξύ τους συνεργασία για την παροχή υπηρεσιών υγείας στα ακριτικά νησιά της Ελλάδας έχει βραβευτεί στα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020».

,

Οι Γιατροί του Κόσμου, με στόχο να προσεγγίσουν και να παρέχουν ιατρική και κοινωνική στήριξη στο συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αστέγων, πραγματοποιούντο πρόγραμμα “StreetWork”, με επισκέψεις σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά, όπου ομαδικά διαβιούν συνάνθρωποί μας χωρίς στέγη. Εκτός από τη σίτιση, η ομάδα των «Γιατρών του Κόσμου», που απαρτίζεται από γενικό γιατρό, νοσηλευτή, κοινωνικό λειτουργό και διοικητικό υπάλληλο, παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική συμβουλευτική και ενημέρωση για τα σημεία όπου μπορούν να λαμβάνουν βοήθεια.

Η δραστήρια ομάδα της bwin έβαλε το δικό της λιθαράκι στις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, που πραγματοποιεί το κορυφαίο στοιχηματικό brand, εμπνευσμένη από το όραμα για έμπρακτη υποστήριξη στους ανθρώπους και τις κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται.

Το κοινωνικό πρόσωπο της bwin

,

Η συμβολή της bwin στη τοπική κοινωνία είναι ιδιαιτέρα σημαντική. Μέσω δεκάδων στοχευμένων δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας εξασφαλίζει στην Κοινωνία ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον. Στηρίζοντας έμπρακτα έμμεσα ή άμεσα Οργανισμούς, Ιδρύματα, ΜΚΟ, Θεσμικούς Φορείς αλλά και τα Σώματα Πολιτικής Προστασίας το διεθνές στοιχηματικό brand απαντά με συνέπεια στις κοινωνικές προκλήσεις, έχοντας υλοποιήσει από το 2018, άνω από 105 πρωτοβουλίες κοινωνικής υπευθυνότητας. Σημαντική είναι η δράση της για το υπεύθυνο παιχνίδι, αλλά και καμπάνια της εθνικής προσπάθειας κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Τέλος, οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της bwin, εντάσσεται στο Στόχο 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα