«Βροχή» από μπουνίδια σε πτήση Μάντσεστερ-Άμστερνταμ: «Όλα ξεκίνησαν από ένα ρατσιστικό σχόλιο» (vids)

Newsroom
«Βροχή» από μπουνίδια σε πτήση Μάντσεστερ-Άμστερνταμ: «Όλα ξεκίνησαν από ένα ρατσιστικό σχόλιο» (vids)
Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο.

Το «έλα να δεις» έγινε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μάντσεστερ της Βρετανίας στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με μία παρέα επιβατών να γρονθοκοπεί έναν άλλον συνταξιδιώτη τους και στο τέλος να συλλαμβάνονται έξι Βρετανοί.

Οι άλλοι επιβάτες έμειναν άναυδοι μπροστά στο άγριο σκηνικό, ενώ ως είθισται, κάποιοι έβγαλαν τα κινητά τους και κατέγραφαν τις στιγμές, την ώρα που ένας άντρας από το πλήρωμα της εταιρείας KLM προσπαθούσε να τους χωρίσει.

Η παρέα όρμηξε στον επιβάτη και άρχισε να του «κατεβάζει« μπουνιές, με μια γυναίκα να φωνάζει «φτάνει» και έναν άλλον άντρα να λέει «για το Θεό, είμαστε σε αεροπλάνο».

Κάποια στιγμή το πλήρωμα κατάφερε να τους χωρίσει και όπως έγινε γνωστό, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι Βρετανών.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως όλα ξεκίνησαν από ένα ρατσιστικό σχόλιο, την ώρα που προσπαθούσαν να πάρουν τις αποσκευές τους από το ράφι, πάνω από τα καθίσματα.

Ένας εκπρόσωπος της KLM είπε: «Σήμερα είχαμε μερικούς απείθαρχους επιβάτες στην πτήση μας KLM 1070 από το Μάντσεστερ στο Άμστερνταμ. Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα καμπίνας έβαλαν τέλος σε έναν καυγά μεταξύ δύο ομάδων επιβατών. Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Schiphol».