Ο Μισθοφόρος κάνει λόγο για «στημένες» ασυλίες στο Survivor: «Οι σαλτιμπάγκοι του τσίρκου θα με στύψουν σα λεμονόκουπα» (vid)

Newsroom
Ο Μισθοφόρος κάνει λόγο για «στημένες» ασυλίες στο Survivor: «Οι σαλτιμπάγκοι του τσίρκου θα με στύψουν σα λεμονόκουπα» (vid)
Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει εντοπίσει από τους συμπαίκτες του ότι καταστρώνουν το σχέδιο εξόντωσής του από το Survivor.

Η μπλε ομάδα του Survivor έχασε ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο από τους κόκκινους και ο Τάκης Καραγκούνιας «απασφάλισε». Ο μισθοφόρος «είδε» συνωμοσία πίσω από όλα όσα γίνονται στην ομάδα του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που κατά κύριο λόγο έχει στόχο τον ίδιο.

«H Ναυσικά, ο Απόστολος κι ο Στάθης κάνουν ότι θέλουν τον Τσακατσούκα κι από εδώ ο Άρης κι άλλοι τρεις κάνουν κουμάντο στον Σπύρο. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι στήνονται ασυλίες και το λέω αυτό με πλήρη γνώση. Δεν μου αποκλείει κανείς ότι ο Άρης Σοϊλέδης μιλά με την αντίπαλη ομάδα να στήσουν μια ασυλία, που και καλά δεν μπορούμε να την πάρουμε, για να βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση εμένα και τον Εμμανουήλ», ανέφερε.

«Αυτό το Survivor έχουν χτίσει. Αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες είναι ένα τσίρκο με κάποιους σαλτιμπγάκους γύρω μου, που περιφέρονται και προσπαθούν να με ξεγελάσουν και να με στύψουν σαν λεμόνι να με πετάξουν», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.