Η κρυφή ερωμένη του Πούτιν εμφανίστηκε μετά από καιρό: Το μεταμορφωμένο πρόσωπό της

Newsroom
Η κρυφή ερωμένη του Πούτιν εμφανίστηκε μετά από καιρό: Το μεταμορφωμένο πρόσωπό της
Η Αλίνα Καμπάεβα έδωσε το παρόν σε παιδικό τουρνουά γυμναστικής και κέντρισε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Από την ημέρα που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή της στην Ουκρανία, ο στενός κύκλος του Βλάντιμιρ Πούτιν έχει μπει στο στόχαστρο των υπόλοιπων μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη. Και δεν μιλάμε μόνο για συνεργάτες ή αυτούς που ανήκουν στην λίστα των ολιγαρχών, αλλά για τη φημολογούμενη σύντροφό του.

Ο λόγος για την Αλίνα Καμπάεβα, η οποία φέρεται να είναι μητέρα τεσσάρων εκ των έξι παιδιών του Ρώσου προέδρου. Ωστόσο η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για τη σχέση των δύο, δεν έχει επιτρέψει την επιβολή κυρώσεων και σε αυτή όπως έχει γίνει με όλους τους υπόλοιπους.

Η δύο φορές χρυσή ολυμπιονίκης δεν εμφανίζεται ποτέ με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, δεν κυκλοφορεί δημοσίως και ζει σε ένα κάστρο πολλών εκατομμυρίων στην Ελβετία, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, είναι λογικό η επανεμφάνισή της για το παιδικό τουρνουά γυμναστικής στη VTB Arena της Μόσχας να αποτελέσει πρώτη είδηση, με τα περισσότερα δημοσιεύματα να επικεντρώνεται στο μεταμορφωμένο πρόσωπό της.

«Κάτι έχει αλλάξει στο πρόσωπο της Καμπάεβα. Η θρυλική αθλήτρια ήταν αξιοσημείωτα ομορφότερη», έγραψε η ρωσική έκδοση του Cosmopolitan στο σχετικό δημοσίευμα, δίνοντας πάσα σε αρκετά ΜΜΕ στην Αγγλία και στην Αμερική να εκτιμήσουν πως έκανε και αυτή botox όπως φημολογείται πως έκανε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.