Τα καλούπια για τις θήκες των iPhone 14 μαρτυρούν την απουσία ενός μοντέλου!

Παύλος Παπαπαύλου
Τα καλούπια για τις θήκες των iPhone 14 μαρτυρούν την απουσία ενός μοντέλου!
Λέτε να έχουμε λανσάρισμα με ένα μοντέλο λιγότερο για τη νέα σειρά της Apple;

Φαίνεται πως είμαστε κοντά στο «κλείδωμα» του σχεδιασμού για τα μοντέλα της σειράς iPhone 14, αφού τα μεταλλικά καλούπια που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία θηκών είδαν το φως της δημοσιότητας στην πλατφόρμα Weibo.

Φαίνεται, μάλιστα, πως η Apple σχεδιάζει για φέτος ένα μέγεθος λιγότερο, αφού αντί για 3 επιλογές βλέπουμε δύο. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν και οι σχετικές σημειώσεις στην εικόνα, ετοιμάζονται οι θήκες για τα iPhone 14 στις 6.1 και 6.7 ίντσες, κάτι που μαρτυρά πως φέτος δεν θα δούμε κάποιο iPhone 14 mini.

Οι απλές εκδόσεις του iPhone 14 θα συνεχίσουν να έχουν δύο φακούς στο πίσω μέρος, ενώ τα μοντέλα Pro θα έχουν και πάλι τρεις.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple θα βγάλει τις περισκοπικές κάμερες και θα αναβαθμίσει τον κεντρικό αισθητήρα στα 48MP που θα επιτρέπει ακόμη καλύτερη ποιότητα στην εικόνα, καλύτερο zoom και ανάλυση video έως και 8Κ.

Μάλιστα, για να γίνει αυτό, τα νέα μοντέλα θα έχουν μεγαλύτερο πάχος από αυτά της σειράς iPhone 13.

Μένει να δούμε πλέον πότε θα έχουμε κάποια ακόμη διαρροή, μιας και οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν -κλασικά- τον Σεπτέμβριο.