Η Google χαρίζει ηλεκτρικά σκούτερ στους υπαλλήλους της για να επιστρέψουν στο γραφείο

Παύλος Παπαπαύλου
Η Google χαρίζει ηλεκτρικά σκούτερ στους υπαλλήλους της για να επιστρέψουν στο γραφείο
Μια ενδιαφέρουσα τακτική που επαναφέρει την κανονικότητα στα γραφεία της εταιρείας.

Η Google μπαίνει σιγά-σιγά στην μετά-COVID εποχή για τα γραφεία της και αρχίζει να τους καλεί να εργαστούν από το γραφείο τους από αυτήν την εβδομάδα. Ως έξτρα bonus, η εταιρεία θα τους προσφέρει δωρεάν ηλεκτρικά σκούτερ για να κάνει αυτή τη μετάβαση πιο ομαλή.

Η Google συνεργάστηκε για αυτήν την ενέργεια με την Unagi για τη δημιουργία ενός προγράμματος με την ονομασία “Ride Scoot” που θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν χωρίς χρέωση το Model One που κοστίζει κανονικά κοντά στα 990 δολάρια.

Ο ιδρυτής και CEO της Unagi, Ντέιβιντ Χάιμαν, δήλωσε πως στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να πάνε οι υπάλληλοι πιο εύκολα στο γραφείο ή στην πλησιέστερη στάση λεωφορείου, μιας και η Google προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με αυτόν τον τρόπο για τα κεντρικά της γραφεία στη Silicon Valley.

Σε κάποιες άλλες περιοχές, η Unagi θα στήσει ειδικά booths, όπου οι υπάλληλοι της Google θα μπορούν να αποκτούν ένα scooter με μειωμένο μηνιαίο μίσθωμα στα 44.10 δολάρια, το οποίο στη συνέχεια θα τους επιστρέφεται από την εταιρεία τους, αρκεί να φαίνεται ότι έχουν χρησιμοποιήσει το gadget για τουλάχιστον 9 διαδρομές.