Petkitchen: Η κουζίνα που φτιάχνει αληθινό φαγητό για τους τετράποδους φίλους μας!

Newsroom
Petkitchen: Η κουζίνα που φτιάχνει αληθινό φαγητό για τους τετράποδους φίλους μας!
Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων (04/04), το Petkitchen ανοίγει τα «φτερά» του με αφετηρία την αληθινή φιλία!

Το PetKitchen είναι η κουζίνα που φτιάχνει αληθινό φαγητό για αληθινούς φίλους, δηλαδή φρεσκομαγειρεμένο, ισορροπημένο φαγητό για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Μόλις «έβαλαν μπρος» τις κατσαρόλες και ήθελαν το πρώτο φαγητό που θα μαγειρέψουν να είναι για τους τετράποδους φίλους που μας έχουν πιο πολύ ανάγκη!

Έτσι, το Petkichen επισκέφθηκε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο για να προσφέρει γεύματα και χάδια στα 60 σκυλάκια που φιλοξενούνται εκεί. Άλλωστε, η 4η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει, να κινητοποιήσει για δράση προς την προστασία των αδέσποτων ζώων, αλλά και να τιμήσει αυτούς που έμπρακτα αποδεικνύουν την αγάπη τους προς αυτά.

Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Μαρκόπουλο


Τα στοιχεία για τα αδέσποτα στην Ελλάδα, αλλά και στον πλανήτη, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά κι η δράση τέτοιων οργανώσεων είναι πραγματικά αξιέπαινη και ουσιαστική. Το Petkitchen είναι στο πλευρό τους και προτείνουν να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Δες εδώ κάποια απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις κι εσύ!

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Petkitchen «μετά την επίσκεψή μας στο καταφύγιο νιώσαμε πως πιο πολλά πήραμε από τα φιλοξενούμενα σκυλάκια (χορτάσαμε αγάπη και χάδια) παρά δώσαμε! Η αληθινή φιλία είναι αξία ανεκτίμητη».

Δείτε το βίντεο

Λίγα λόγια για το PetKitchen:

Tο Petkitchen ξεκίνησε λόγω αληθινής φιλίας: η Chewy, το μικρό Yorkie, ήταν και είναι η έμπνευση! Ήρθε στη ζωή των ανθρώπων του Petkitchen και την άλλαξε. Προς το καλύτερο! Τους έδειξε τι σημαίνει αληθινή, ανιδιοτελής φιλία. Με την σειρά τους, θέλουν να γίνουν οι φίλοι που της αξίζουν. Έτσι, σκέφτηκαν, έψαξαν και βρήκαν τον τρόπο να βελτιώσουν την ζωή και την καθημερινότητά της. Πως;

Αποφάσισαν να πάνε την διατροφή της σε άλλο επίπεδο και να επιστρέψουν όλη την αγάπη που τους δίνει απευθείας στο μπολ της! Ξεκίνησαν λοιπόν, να μαγειρεύουν για εκείνη και τελικά (μετά από πολύ μελέτη και δουλειά) δημιούργησαν το PetKitchen: μία πρωτότυπη κουζίνα με μαγειρευτό και ισορροπημένο φαγητό για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Δεν φροντίζουν, πλέον, μόνο την Chewy, αλλά όσα κατοικίδια μπορούν. Έχουν ξεκινήσει με τους σκύλους και σύντομα θα είναι στο μπολ και των αγαπημένων μας γατιών!

Chewy


Τo φαγητό προετοιμάζεται στις πλέον υγιεινές συνθήκες και με αυστηρές προδιαγραφές, ενώ μαγειρεύεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, για να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά. Οι πρώτες ύλες είναι 100% πιστοποιημένες και καταναλώσιμες κι από τον άνθρωπο! Δεν χρησιμοποιούν συντηρητικά και τεχνητά αρώματαν αλλά στηρίζονται σε φρέσκα και αγνά υλικά που επιλέγουν οι ίδιοι. Οι συνταγές μας είναι προϊόν επιστημονικής ομάδας (ομάδα διατροφολόγων ζώων, PHD Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών), είναι ισορροπημένες για να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (σωστός συνδυασμός άριστης ζωικής
πρωτεΐνης, λαχανικών, φρούτων, super foods, βοτάνων κι άλλων συστατικών), και είναι βασισμένες σε ελληνικές πρώτες ύλες με ειδική έμφαση στο αγνό ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Προσαρμόζονται σε ειδικές ανάγκες των κατοικίδιων (παθήσεις, αλλεργίες ευαισθησίες, κτλ) και καλύπτουν όλα τα γούστα!

Τι σημαίνει όμως η σωστή διατροφή; Γιατί είναι τόσο σημαντική;

petkitchen


Η απάντηση είναι απλή: το κατοικίδιο σου είναι αυτό που τρώει, όπως ακριβώς κι εσύ! Η ισορροπημένη μαγειρευτή τροφή:

  • Ανεβάζει το προσδόκιμο ζωής και χαρίζει χρόνια στους μικρούς μας φίλους
  • Καταπολεμά τις δερματικές, γαστρεντερολογικές παθήσεις & αρθρίτιδες
  • Βελτιώνει το τρίχωμα
  • Συμβάλλει στην αποκατάσταση της αιματολογικής εικόνας
  • Βοηθά στην διατήρηση του ιδανικού βάρους
  • Τους φτιάχνει την διάθεση & ανεβάζει την ενεργητικότητα
  • Τους προσφέρει μεγάλη απόλαυση

Δεν νομίζεις πως ήρθε η ώρα να σκεφτείς την μετάβαση από ξηρά σε φρέσκια τροφή για τον μικρό σου φίλο;

petkitchen


Στο Petkitchen μπορείς να αγοράσεις είτε μεμονωμένα γεύματα από το shop, είτε να ξεκινήσεις μια συνδρομή και να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις μας. Υπάρχουν δύο είδη συνδρομών: το full plan για 100% μαγειρευτό φαγητό, υγεία κι ευεξία, και το mini plan με 25% μαγειρευτό φαγητό στη μέρα σου, που θα σου δώσει ένα γερό boost ενέργειας.

Με 3 απλά βήματα, το Petkitchen φτάνει στην πόρτα σου κι εσύ ξεγνοιάζεις με την διατροφή του σκύλου. Αφιέρωσε τον χρόνο αυτό σε χάδια και βόλτες!

Ακολούθησε το Petkitchen
Facebook | Instagram

Ακολούθησε την Chewy
Chewy's Diary | Instagram | TikTok

Ακολούθησε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο Μαρκόπουλο
Facebook

#strayanimalsday #petkitchengr #chewysdiary

Επικοινωνία
[email protected]
210 9577591