H Πισπιρίγκου διαψεύδει τον... εαυτό της για τον ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς (vid)

Newsroom
H Πισπιρίγκου διαψεύδει τον... εαυτό της για τον ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς (vid)
Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν εξηγήσεις από την Ρούλα Πισπιρίγκου για τις καταγγελίες της, εκείνη διέψευσε πως είχε πει κάτι τέτοιο.

Νέες διαστάσεις παίρνουν οι καταγγελίες που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δημοσιογράφο του Star, Γιώργο Σόμπολο περί ξυλοδαρμού της από τους αστυνομικούς. Κάτι που επιβεβαίωσε τόσο η μητέρα της, όσο και η αδελφή της.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι ισχυρισμοί αυτοί, δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στην ΓΑΔΑ, οι οποίοι φέρονται να της έδειξαν το video, ζητώντας εξηγήσεις.

Εκείνη, όπως αναφέρουν στην αστυνομία, διέψευσε πως είπε κάτι τέτοιο, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τους συγγενείς της, ζήτησε και εκείνη με την σειρά της εξηγήσεις για τα όσα είχαν πει.

Μάλιστα από την ΓΑΔΑ έλεγαν πως βρίσκεται σε ένα κελί μόνη της, πως φυλάσσεται από γυναίκες αστυνομικούς και δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την κράτησή της.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τα όσα έχουν ειπωθεί προκάλεσαν την επέμβαση των αρχών, με αποτέλεσμα να συνταχθεί δικογραφία και να ερευνηθεί η υπόθεση από το τμήμα εκβιαστών.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, μέσα στην ημέρα να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.