Το Instagram αλλάζει και φέρνει πίσω ένα σημαντικό χαρακτηριστικό!

Το Instagram αλλάζει και φέρνει πίσω ένα σημαντικό χαρακτηριστικό!
Οι χρήστες θα έχουν πλέον ακόμη μια επιλογή για το χρονολόγιό τους.

Το Instagram διαφήμιζε τις τελευταίες ώρες μια μεγάλη αλλαγή και αρκετοί είχαν ήδη υποψιαστεί ότι κάτι σημαντικό έρχεται.

Όπως φαίνεται, η πλατφόρμα επιτρέπει ξανά την προβολή posts από φίλους με χρονολογική σειρά και όχι μόνο αυτόματα, όπως γίνεται τώρα.

Η αλλαγή στην τωρινή κατάσταση έγινε πριν από μια 5ετία και πλέον το Instagram θα δώσει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να προβάλλουν στο χρονολόγιό τους περιεχόμενο ανάλογα και με το πότε αναρτήθηκε.

Το κακό βέβαια είναι πως αυτή η αλλαγή δεν μπορεί να οριστεί ως η βασική, αλλά πλέον οι χρήστες θα έχουν τρεις επιλογές: να διατηρήσουν το χρονολόγιό τους με τη βοήθεια του αλγορίθμου (όπως είναι τώρα), να παρακολουθήσουν τα posts των λογαριασμών που ακολουθούν με χρονολική σειρά (με τα πιο πρόσφατα posts να έρχονται πρώτα) ή να παρακολουθούν τα posts των αγαπημένων τους λογαριασμών μόνο (όπου και μπορούν να προσθέσουν με αυτόν τον τρόπο έως και 50 accounts).

Για να κινηθούν ανάμεσα στις 3 αυτές επιλογές, οι χρήστες μπορούν απλά να πατήσουν στο βελάκι που δείχνει προς τα κάτω και βρίσκεται δεξιά από το λογότυπο του Instagram στο επάνω μέρος της οθόνης (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).

Η αλλαγή θα ξεκινήσει να εμφανίζεται σιγά-σιγά σε όλους τους χρήστες.