bwin: 5 νέα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα (vid)

Newsroom
bwin: 5 νέα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα (vid)
Από το Διδυμότειχο στη Σαμοθράκη και σε όλη την Ελλάδα, η bwin, πιστή στο όραμά της για μια καλύτερη κοινωνία, συνεχίζει δυναμικά την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε 5 πόλεις και… επιστρέφει τα γήπεδα στην κοινωνία!

To ταξίδι άρχισε το 2020 και σε δύο χρόνια η bwin «αγκάλιασε» κάθε γωνιά της χώρας, με ένα κοινό μήνυμα: όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν ισότιμα στο αθλητικό ιδεώδες. Ενέργεια, επιμονή και μεράκι βοήθησαν, ώστε να μπει το λιθαράκι για μια καλύτερη καθημερινότητα για μικρούς και μεγάλους.

Ο μεγάλος στόχος ήταν να «επιστρέψουν»… στις παρέες, τους αγώνες, στις γειτονιές, στην ζωή και στις κοινωνίες τα γήπεδα αυτά, σύγχρονα, ασφαλή, λειτουργικά και επιτεύχθηκε με απόλυτη συνέπεια και επιτυχία!

Τα γέλια και η χαρά των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους της bwin και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», η συνεργασία των οποίων μετρά αρκετά χρόνια και δεκάδες έργα κοινωνικής συνεισφοράς. Το κοινό όραμά τους έδειξε στους κατοίκους των ακριτικών πόλεων πως όταν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, μπορούν να γίνουν πολλά. Άλλωστε, έχουν ανακατασκευάσει από το 2020 συνολικά πέντε γήπεδα, συνολικού εμβαδού άνω των 1.800 τ.μ., σε Διδυμότειχο και Σαμοθράκη, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ένωσης «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους ακριτικών περιοχών». Τα γήπεδα ζωντάνεψαν, έδωσαν ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν. Η αλλαγή της εικόνας στα γήπεδα σε Διδυμότειχο και Σαμοθράκη είναι εντυπωσιακή και τα 5 νέα γήπεδα επαγγελματικών προδιαγραφών κάνουν πλέον το παιχνίδι για την τοπική κοινωνία, ακόμη καλύτερο, πιο ξέγνοιαστο και φυσικά ασφαλέστερο. Κάθε σουτ, κάθε ντρίμπλα και μια ανάσα αισιοδοξίας για το μέλλον.

......

(Ένα από τα δύο γήπεδα που ανακατασκεύασε η bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο 3ο Δημοτικό Διδυμότειχο πριν και μετά)

Και το ταξίδι συνεχίζεται και το 2022… Η bwin για μια ακόμα φορά αποδεικνύει ότι η δέσμευσή της, να μεγαλώσει το αθλητικό κίνημα, γίνεται κάθε μέρα πράξη. Το διεθνές στοιχηματικό brand ξέρει καλά πως να συνδυάζει το κοινωνικό του πρόσωπο με τον αθλητισμό. Επόμενες στάσεις μέσα στο έτος η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, αλλά και η ακριτική Ροδόπη.

Με οδηγό τα εξαιρετικά αποτελέσματα στις ακριτικές πόλεις, η bwin σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση προγραμματίζει την ανακατασκευή 5 γηπέδων συνολικής επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ., ώστε να προάγουν την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες.

.

Bwin: Ένα brand με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα

Η bwin με τις πολύπλευρες κοινωνικές της δράσεις και τη στρατηγική υπεύθυνου και ασφαλούς παιχνιδιού που ακολουθεί, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για μια καλύτερη κοινωνία. Το κοινωνικό αποτύπωμα ενός brand είναι εκείνο που το κάνει πραγματικά μεγάλο και δείχνει στην πράξη πως στόχος του είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τα γήπεδα, τα τελευταία χρόνια, η bwin έχει προβεί σε εργασίες πλήρους ανακατασκευής ειδικών παιδικών χαρών σε Ιωάννινα, Χανιά και Θεσσαλονίκη, θεραπευτικής πισίνας, καθώς και γηπέδων τένις για παιδιά και νέους με κινητικά προβλήματα.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin εντάσσεται στους Στόχους 11: Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα