Ανακοινώθηκε το MotoGP 22 videogame με πολλές αλλαγές (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Ανακοινώθηκε το MotoGP 22 videogame με πολλές αλλαγές (vid)
Ο τίτλος της Milestone φιλοδοξεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στο ρεαλισμό.

Το MotoGP franchise ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του gaming και του μηχανοκίνητου αθλητισμού και έτσι αποκαλύφθηκε επίσημα το MotoGP 22.

Το νέο παιχνίδι των Milestone και Dorna Sports L θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς και θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Το Season 2009 είναι ένα νέο mode για να δώσει στους φίλους των δύο τροχών τη δυνατότητα να ζήσουν ξανά μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του κανονικού πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς, μαζί με πάνω από 50 λεπτά οπτικοακουστικού υλικού.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται μεγαλύτερο βαθμό ρεαλισμού, βελτιωμένη απεικόνιση των πιστών, καλύτερο σύστημα ανάδρασης και πιο ρεαλιστική φθορά στα ελαστικά.

Στο MotoGP 22 θα υπάρχουν τα ρόστερ του 2022, πάνω από 120 επίσημοι αναβάτες και πάνω από 20 επίσημες πίστες, καθώς και 70 οδηγοί του παρελθόντος.
Τέλος, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και τοπικό split screen για δύο άτομα, αλλά και online multiplayer με cross-play για τις κονσόλες ίδιας εταιρείας (δηλαδή PS4 με PS5 και Xbox One με Xbox Series X/S).