Όλα όσα έμαθα παίζοντας για πρώτη φορά Golden 21

Newsroom
Όλα όσα έμαθα παίζοντας για πρώτη φορά Golden 21
Παίξαμε το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr που σε καλεί να μαντέψεις 7 παιχνίδια στα οποία θα σημειωθούν συνολικά 21 γκολ και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα.

Πόσο εύκολο είναι να προβλέψεις 7 αγώνες στους οποίους θα μπουν συνολικά 21 γκολ; Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. Μόλις, όμως, έπεσα πάνω στο Golden 21, τo νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr του ΟΠΑΠ, δέχθηκα αμέσως την πρόκληση. Έτσι και αλλιώς, το μόνο που χρειαζόταν από εμένα για να συμμετάσχω ήταν να κάνω εγγραφή στο Pamestoixima.gr, χωρίς κατάθεση, και να διαλέξω 7 αγώνες της εβδομάδας από 9 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο). Στη χειρότερη δεν θα κερδίσω τίποτα, στην καλύτερη θα κερδίσω 1.000.000 ευρώ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

....

Από τις 14 Φλεβάρη και μέχρι τις 24 Απρίλη (10 ημερολογιακές εβδομάδες), το Golden 21 καλεί τους φίλους του Pamestihima.gr να διαλέξουν 7 ματς κάθε εβδομάδα, στα οποία πιστεύουν ότι θα μπουν συνολικά 21 γκολ.

Όποιος βγει ακριβής στις προβλέψεις του θα κερδίσει 21.000 ευρώ (σε περίπτωση που προκύψουν παραπάνω από ένας νικητές το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς μεταξύ τους) και μπορεί να διεκδικήσει και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω μπήκα στο Golden 21 και άρχισα να σκέφτομαι πώς πρέπει να κάνω τις επιλογές μου. Έβγαλα χαρτί και μολύβι κι άρχισα να σημειώνω. Σε ποια ματς είναι πιο πιθανό να μπουν 3 γκολ, ώστε σε 7 να μπουν συνολικά 21; Σε ντέρμπι; Σε ματς που ο γηπεδούχος είναι πολύ πιο δυνατός από τον φιλοξενούμενο; Σε ματς με τρομερό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη μία από τις δύο ομάδες;

Για να είμαι ειλικρινής, μιας και η υπομονή δεν είναι το δυνατό μου χαρακτηριστικό, μετά από κάποιες αδιέξοδες σημειώσεις αποφάσισα να διαλέξω παιχνίδια σχεδόν στην τύχη. Μου το επιτρέπω για την πρώτη εβδομάδα. Από την επόμενη θα αρχίσω να μελετάω τα ματς των διαθέσιμων πρωταθλημάτων και να σημειώνω σε ποια 7 σημειώθηκαν συνολικά 21 γκολ, ώστε να κάνω πιο στοχευμένες τις προβλέψεις μου. Θα επανέλθω, μάλιστα, με σχετικό άρθρο ώστε να μοιραστώ την εμπειρία και τις γνώσεις που θα έχω αποκτήσει με τους αναγνώστες.

Οπότε για την εβδομάδα 14_21/2 πήγα με τις εξής επιλογές, τις οποίες μπορώ να αλλάξω μέχρι τη σέντρα του πρώτου από τα παρακάτω παιχνίδια:

Από Super League
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
Άρης-ΠΑΟΚ
Ιωνικός-ΟΦΗ

Premier League
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον
Άστον Βίλα-Γουότφορντ
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ

Serie A
Σαλερνιτάνα-Μίλαν

......

Kάποιες, επίσης, πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που έμαθα σχετικά με το παιχνίδι ψάχνοντας το στο site του Pamestoixima.gr είναι οι εξής:

-Το Golden 21 ξεκινά κάθε Δευτέρα στις 14:00 και ολοκληρώνεται κάθε Κυριακή στις 23:59.
-Σε περίπτωση που στα 7 ματς που επέλεξα μπουν συνολικά 20 ή 22 γκολ, μπορεί να μην διεκδικώ τα 21.000 ευρώ, αλλά κερδίζω ένα freebet αξίας 5 ευρώ.
-Αν κάποια εβδομάδα δεν αναδειχθεί νικητής τότε τα 21.000 ευρώ μεταφέρονται στην επόμενη.

Και κάπως έτσι, βρήκα πώς θα περάσω το Σαββατοκύριακό μου, αφού αν βγάλεις το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον που έγινε την Τρίτη (15/2), οι υπόλοιποι αγώνες διεξάγονται τότε. Με το Σαλερνιτάνα-Μίλαν που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19/2) ελπίζω να πανηγυρίσω το πρώτο μου νικηφόρο Golden 21.

Fingers crossed!