Μπαρ στον Πειραιά σερβίρει δωρεάν διαζύγιο σε έναν αισθηματία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Για τους αντιβαλεντίνους αυτού του κόσμου, ένα μπαρ στον Πειραιά σκέφτηκε τον πιο καλτ διαγωνισμό που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Καρδούλες, λουλούδια, σοκολατάκια, αγάπες. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τα έχει και με το παραπάνω αυτά, αλλά σίγουρα δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο το mood. Για κάποιους η 14η Φεβρουαρίου δεν έχει τίποτα πιο ξεχωριστό από την 13η ή την 15η μέρα του μήνα και προτιμούν να την περάσουν μόνοι τους ή με κάποιον καλό φίλο ή φίλη τους στη μπάρα ενός μαγαζιού.

Έτσι, για όλους αυτούς τους αντιβαλεντίνους, ένα μπαρ στον Πειραιά σκέφτηκε να διοργανώσει τον - ίσως - πιο πρωτότυπο διαγωνισμό, που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Όποιος βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας (14/2) στους Αισθηματίες (Μπουμπουλίνας 29) θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα δωρεάν διαζύγιο.

«Απόψε Δεύτερα Αγίου Βαλεντίνου, επειδή είμαστε ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕΣ, κληρώνουμε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ δώρο για έναν υπερτυχερό θαμώνα μας: ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ! μαζί με όλα τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του δικηγόρου, προσφορά του γραφείου Χρήστος Κιούλος και Συνεργάτες. Στη μουσική, ένα κρεσεντο ακραίου ερωτισμού από την παγκόσμια κι ελληνική δισκογραφία. Τα μπλουζ του χωρισμού και του αποχωρισμό», έγραψε η επίσημη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook και δεν μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι μπροστά σε έναν τέτοιο διαγωνισμό.

Ήρθαμε, λοιπόν, σε επικοινωνία με τον Κώστα Παντιώρα, που βρίσκεται πίσω από τους «Αισθηματίες» και μάθαμε λίγα περισσότερα για τον καλτ διαγωνισμό του μπαρ. «Επειδή όλοι σήμερα θα βγουν και θα δουν μπαλόνια και καρδιές, εμείς θέλαμε κάτι διαφορετικό. Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά σήμερα το βράδυ στο μαγαζί. Θα μοιραστούν χαρτάκια με αριθμούς στους πελάτες και κάποια στιγμή θα σταματήσει η μουσική και θα κληρώσουμε τον τυχερό», μάς εξήγησε ο ιδιοκτήτης.

Όπως και να 'χει, ένα ποτό μαζί με αρκετές πιθανότητες για ένα δωρεάν διαζύγιο αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.