O Άδωνις μίλησε για τo «βζιιν» που έγινε viral: «Δικαιώθηκα, τα πήγαμε καταπληκτικά» (vid)

Newsroom
Για το viral «βζιιν» σχετικά με την ανάπτυξη της χώρας, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μία ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη από το 2020, όταν και μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας είχε πει πως θα πάει «βζιιιν», έχει γίνει viral εδώ και καιρό.

Αυτή τη δήλωση λοιπόν την πήρε ένας τηλεθεατής της εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open και έστειλε ένα μήνυμα με αποδέκτη τον Υπουργό Ανάπτυξης και την εφαρμογή e-katanalotis που μπορούν να χρησιμοποιούν οι πολίτες για να εντοπίζουν τις πιο φθηνές προϊόντων που τους ενδιαφέρουν στην αγορά.

«Έτρεξα την εφαρμογή και βρήκα την εφαρμογή 1,90 το λίτρο. Τσάμπα. Βζιιν», έγραψε χαρακτηριστικά και ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να την σχολιάσει λίγο αργότερα.

«Το βζιιν ήταν σε μία φράση που ειπώθηκε σε μία ανάλαφρη εκπομπή με την κυρία Νέγκα στο One που μου είπε "πως θα πάει η ανάπτυξη το 2021 γιατί το 2020 ήταν πολύ δύσκολα;" και της απάντησα πως "θα πάμε καταπληκτικά το 2021, θα πάει σούπερ, βζιιν". Αυτό το βζιιν το έχουν πάρει τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και το έχουν σημαία. Και το 6,9% βζιιν θα ήταν και το 9% με 9,5% που είπε το ΙΟΒΕ θα ήταν. Οπότε πείτε του κυρίου ειρωνείες δεν χρειάζονται, πόσω μάλλον όταν επιβεβαιώνομαι. Το λέω γιατί στην ζωή και στην πολιτική πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Η ανάπτυξη της Ελλάδας το 2021 είναι ρεκόρ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ρεκόρ. Έρχεται ο αντίλογος "μα ερχόμαστε από μεγάλη ύφεση το 2020", αλλά είμαστε μία από τις τρεις χώρες στην Ευρώπη που καταφέραμε να κάνουμε αυτό το πράγμα. Να φέρω ένα παράδειγμα, η Ισπανία με ύφεση 10,8 πάει για ανάπτυξη 5. Μην απαξιώνετε. Η ελληνική οικονομία το 2021 πήγε καταπληκτικά».

Δείτε το video μετά το 36:40