Μπιμπίλας: «Στο "Crown" έθεσα έναν όρο, αρχικά δεν τον δέχτηκαν αλλά τελικά το έκαναν» (vid)

Newsroom
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έθεσε έναν όρο στην παραγωγή του «Crown». Αρχικά δεν τον δέχτηκαν αλλά τελικά του είπαν πως γίνεται δεκτός ο όρος.

Ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στην σειρά «The Crown».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας περιέγραψε πως βρέθηκε να συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του Netflix. Όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε μία κλήση από την casting director, η οποία του πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο του Γιάννη Λάτση.

«Με πήρε τηλέφωνο η Λυδία Γεωργανά, η οποία είναι casting director για τις ξένες ταινίες ;ώστε να βρίσκει Έλληνες ηθοποιούς και με ρώτησε αν θέλω να κάνω ένα δοκιμαστικό για το "Crown". Τότε δεν την γνώριζα, πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα για τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα».

«Ήμουν στις Σέρρες για τα γυρίσματα της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν πως λόγω κορονοϊού δεν γίνεται να έχω βοηθό. Τους είπα τότε δεν έρχομαι. Μου έλεγαν όλοι: είσαι τρελός δεν θα πας; Τους έλεγα χωρίς βοηθό δεν πάω. Επέμεινα τόσο πολύ που την δεύτερη μέρα με πήραν και μου είπαν πως δέχονται και τον βοηθό, τον οποίο και πλήρωσαν φυσικά», ανέφερε.