Η Μελέτη απαντά στον Snik: «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια» (vid)

Newsroom
Η Μελέτη απαντά στον Snik: «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια» (vid)
Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στον Snik ο οποίος χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «σκουπίδια».

Ο Snik έβγαλε ένα νέο τραγούδι το οποίο προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη λόγω κάποιων στίχων και ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κατά των δημοσιογράφων.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Βλέπω κάποιους καλοπροαίρετους εκεί έξω, πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλλο. Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια, πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική είναι showbiz αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Ράμπο στον Αμαζόνιο ή θα πηδούσαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast and Furius».

Μελέτη: «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια»

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκαν σε όσα είπε ο Snik.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά.

Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά», είπε ο Κώστας Τσουρός και συμπλήρωσε: «Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik».

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Βασικά νομίζω ότι κανείς μπορεί να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του. Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με πράγματα τα οποία αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θυμάστε κάποια περιστατικά που έβγαινε μπροστά σε κάμερες με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα και από πίσω πήγαινε ο Snik.

Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά καμία εκπομπή δεν θα τον καλούσε. Τώρα, γιατί νομίζει ότι βγάζουμε μίσος και είμαστε σκουπίδια; Μακάρι να είμαστε σκουπίδια, όπως το λέει ο Snik».