Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη νέα ληστεία στο ψιλικατζίδικο που είχε δολοφονηθεί υπάλληλος (vid)

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη νέα ληστεία στο ψιλικατζίδικο που είχε δολοφονηθεί υπάλληλος (vid)
Λήστεψαν το ψιλικατζίδικο στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο είχε σημειωθεί η αιματηρή ληστεία τον Νοέμβριο.

Αναζητείται από την αστυνομία ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 χθες (22/1) το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Λαμπράκη στην Θεσσαλονίκη. Στο ίδιο κατάστημα τον περασμένο Νοέμβριο είχε χάσει τη ζωή του ένας 44χρονος υπάλληλος που είχε τραυματιστεί θανάσιμα κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας.

Ο δράστης με καλυμμένα χαρακτηριστικά και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε 60 ευρώ από τον υπάλληλο του καταστήματος και διέφυγε.

Ωστόσο, στο βίντεο του newsit.gr βλέπουμε τη στιγμή της ληστείας. Ο νεαρός που φοράει καπέλο, κουκούλα και γυαλιά ηλίου σε μια προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, μπαίνει στο ψιλικατζίδικο της Τούμπας στις 21.50.

Μέσα σε κάτι λιγότερο από τρία λεπτά ολοκληρώνει το χτύπημα, με την κάμερα ασφαλείας, αυτή που είχε καταγράψει τη δολοφονία του 44χρονου τον περασμένο Νοέμβρη, να δείχνει τα όσα ακολουθούν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ληστής κάνει αρχικά πως ψάχνει για να αγοράσει. Έχει έξω μόνο το αριστερό του χέρι. Στο δεξί φοράει γάντι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, κάνει ότι θα φύγει και τότε με το δεξί του χέρι βγάζει το μαχαίρι που έκρυβε.

Ο νεαρός κουκουλοφόρος ανοίγει το ταμείο και βουτάει τα 60 ευρώ που υπήρχαν μέσα. Αμέσως μετά φεύγει χωρίς να πειράξει την υπάλληλο, η οποία δεν αντιστάθηκε.

Δεν προσπάθησε να τον σταματήσει όπως είχε κάνει ο αδικοχαμένος υπάλληλος. Όταν ο ληστής έβγαλε το μαχαίρι, η κοπέλα έκανε πίσω και του άφησε το πεδίο ελεύθερο.

Πηγή φωτογραφίας: voria.gr