Σκορδά σε Ντενίση για Λιάγκα: «Θέλει να κάνει ένταση και να τον παίζουν τα site...» (vid)

Newsroom
Σκορδά σε Ντενίση για Λιάγκα: «Θέλει να κάνει ένταση και να τον παίζουν τα site...» (vid)
H Μιμή Ντενίση βρέθηκε ξανά απέναντι από την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στο «Πρωινό» για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», τις φιλοδοξίες της, τα αρνητικά σχόλια, για την κόρη της Μαριτίνα, καθώς και για το περιστατικό στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ωστόσο προς το τέλος της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε και την αγκάλιασε με την ηθοποιό να λέει απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα: «Η Φαίη με αγαπάει και το δείχνει, εσύ με αγαπάς και το κρύβεις. Κάνεις μια άλλη συμπεριφορά».

«Είμαι εσωστρεφής, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μιμή Ντενίση να του λέει «Ποιος είναι εσωστρεφής, εσύ είσαι εσωστρεφής; Μας κοροϊδεύεις παιδί μου;».

«Εγώ είναι ντροπαλός άνθρωπος, στη ζωή», είπε ξανά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μόλις βγαίνεις στην τηλεόραση μεταμορφώνεσαι, δεν ξέρω τι σου συμβαίνει», είπε η Μιμή Ντενίση στον Γιώργο Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά εξήγησε: «Εγώ ξέρω, για να κάνει ένταση και να τον παίζουν τα σάιτ και νομίζει ότι έτσι είναι το ωραίο. Είναι της παλιάς σχολής Σταμάτης Μαλέλης, συγγνώμη Σταμάτη μου σε λατρεύω, που θεωρεί πως όταν βγαίνουμε στην τηλεόραση πρέπει να κάνουμε…».

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός διευκρίνισε:

«Τα παιδιά τα ξέρω από το 1994, είμαστε φίλοι. Είπα πολύ αυθόρμητα "καλά, δεν έχετε δει ούτε την παράσταση, ούτε την ταινία"; Δεν τους έβρισα. Ένα παράπονο προς δύο φίλους μου ήταν».

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια παρατήρηση στην Φαίη Σκορδά σχετικά με τη θέση της που αναγκάζει την Μιμή Ντενίση να αλλάζει το προφίλ της στην κάμερα, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν με πειράζει, έχω ξεπεράσει το στάδιο αυτό του ναρκισσισμού. Δεν το έχω πια αυτό που είχα να κάτσω από εδώ, γυρνάω κι από εδώ και από εκεί. Παλιά ήμουν και μικρή και είχα ναρκισσισμό. Τώρα λέω ούτως ή άλλως χάλια είσαι».