Με τρίμηνο «φωτιά» μπαίνει το PlayStation στο 2022 (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Με τρίμηνο «φωτιά» μπαίνει το PlayStation στο 2022 (vids)
Το gaming τμήμα της Sony εισέρχεται στη νέα χρονιά με τίτλους που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Το 2021 ήταν μια χρονιά που έφερε αρκετές ανακατατάξεις στο χώρο του gaming και ο κορονοϊός μάς στέρησε δυστυχώς σημαντικές κυκλοφορίες. Όπως έχει προκύψει το καλεντάρι για το 2022, πάντως, φαίνεται πως η νέα σεζόν θα έχει πολύ σημαντικά videogames.

Ειδικά, δε, για τους φίλους του PlayStation η Sony έχει διαμορφώσει το πρώτο τρίμηνο με 4 σημαντικά παιχνίδια που αφορούν τόσο τους κατόχους PS4 και PS5, αλλά και τους PC gamers.

Ειδικά για αυτούς, το πρώτο τρίμηνο θα είναι σημαντικό, μιας και θα μπορέσουν να απολαύσουν για πρώτη φορά παιχνίδια του PlayStation!

God of War
Πλατφόρμα(ες): PC
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14/01/22

To videogame του 2018 που κατάφερε να ταράξει τα νερά της βιομηχανίας του gaming, έρχεται στο PC και μάλιστα φέρνοντας τον Kratos για πρώτη φορά στους υπολογιστές. Το παιχνίδι έχει πουλήσει ήδη πάνω από 19.5 εκ. αντίτυπα στο PS4 και στη νέα του έκδοση θα προσπαθήσει να προσφέρει καλύτερη απεικόνιση με ανάλυση έως και 4Κ, «ξεκλείδωτο» ρυθμό ανανέωσης των καρέ και πολύ μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας στα γραφικά.



Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Πλατφόρμα(ες): PC, PS5
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 28/01/22

Το Uncharted έρχεται κι αυτό για πρώτη φορά στους υπολογιστές, αλλά ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και για το PS5 σε ένα ειδικό πακέτο. Το Uncharted: Legacy of Thieves Collection περιλαμβάνει τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy και η βασικότερη διαφορά του θα είναι -όπως είναι λογικό- τα γραφικά του. Η ομάδα του PlayStation έχει ανακοινώσει πως οι παίκτες θα έχουν 3 επιλογές, τα Fidelity Mode, Performance Mode και Performance+ Mode.


Horizon Forbidden West
Πλατφόρμα(ες): PS4, PS5
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18/02/22

Η συνέχεια του θρυλικού παιχνιδιού Horizon Zero Dawn που κυκλοφόρησε το 2017 έρχεται φέτος από την Guerilla Games. Το παιχνίδι ανήκει και πάλι στην κατηγορία τίτλων ανοιχτού κόσμου σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική, όπου η Aloy εξακολουθεί να αναζητά απαντήσεις και να αντιμετωπίζει τέρατα σε μορφή μηχανής. Αυτή τη φορά θα πρέπει να ταξιδέψει στη συνοριακή περιοχή Forbidden West για να εξερευνήσει μια μυστηριώδη μόλυνση που σκοτώνει οτιδήποτε έρθει σε επαφή.


Gran Turismo 7
Πλατφόρμα(ες): PS4, PS5
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 04/03/22

To νεότερο μέρος της δημοφιλούς σειράς racing games της Polyphony Digital έρχεται στις αρχές Μαρτίου. Το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS5 με στόχο να αγγίξει για άλλη μια φορά την ψυχή όσων λατρεύουν τα παιχνίδια εξομοίωσης. Το στιλ παιχνιδιού θα πατήσει στο πετυχημένο Gran Turismo 4, ενώ οι παίκτες θα απολαύσουν ακόμη την επιστροφή του GT Simulation Mode και το single player campaign, αλλά και πάρα πολλά αυτοκίνητα από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές της αγοράς.