Φοιτητής, επαγγελματίας ή gamer: Βρήκαμε το tablet που θα σε βάλει δυναμικά στο 2022

Newsroom
Φοιτητής, επαγγελματίας ή gamer: Βρήκαμε το tablet που θα σε βάλει δυναμικά στο 2022
Το MatePad 11 είναι το επόμενο gadget που πρέπει να βάλεις στη συλλογή σου.

Τα Νew year's resolutions δίνουν και παίρνουν, η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο και η διάθεση αλλάζει. Η έλευση της νέας χρονιάς δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και πάντα συνοδεύεται από μια ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά η λέξη «ανανέωση» δεν σημαίνει για όλους το ίδιο πράγμα. Για τους λάτρεις του fitness για παράδειγμα, μπορεί να είναι σωματική ή ψυχική. Για τους gadget lovers όπως εμείς από την άλλη, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: νέα προϊόντα τεχνολογίας.

Αν ανήκεις κι εσύ στην ίδια κατηγορία με εμάς και έχεις ήδη αρχίσει να αναζητάς το επόμενο gadget που θα εμπλουτίσει την συλλογή σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Γιατί αυτό που χρειάζεσαι λέγεται MatePad 11 και είναι το νέο tablet της HUAWEI.

Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που πραγματικά ξεπερνά κάθε προσδοκία και απευθύνεται ακόμα και στον πιο απαιτητικό χρήστη. Διαθέτει έξυπνη μηχανή προγραμματισμού πολλαπλών καναλιών που μειώνει τον χρόνο ολοκλήρωσης του συστήματος ακόμη και όταν εκτελούνται ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές. Το τσιπ QuakomnSnapdragon 865 7 nm είναι αυτό που εξασφαλίζει πάντα ομαλή απόδοση και απρόσκοπτο multitasking.

fd

Αναφορικά με την οθόνη, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz και εγγυάται ομαλή οπτική εμπειρία για κάθε χρήση, από το σερφάρισμα στο διαδίκτυο μέχρι το gaming και κάθε απαιτητική εργασία. Την ίδια στιγμή, η χρωματική γκάμα DCI-P32 κάνει την οθόνη του πλουσιότερη και πολύ πιο ζωντανή, ενώ η διπλή πιστοποίηση TUV Rheiniand που διαθέτει προσφέρει όλα τα οφέλη φροντίδας των ματιών του μειωμένου μπλε φωτός χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις τρόπο προβολής και χωρίς χρωματική μετάδοση. Σχετικά με τον ήχο, το ηχοσύστημα τετραπλού καναλιού, τα δυνατά, κυμαινόμενα μπάσα και οι καθαροί ανώτεροι ήχοι που συντονίζονται από το Harmon Kardon, εγγυώνται μοναδική μια εμπειρία.

f

Ένας ακόμα λόγος που το MatePad 11 ξεχωρίζει είναι η ευελιξία του. Το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) σου επιτρέπει να μετατρέψεις την έμπνευσή σου σε πραγματικότητα, καθώς καταγράφει κάθε απόχρωση της κίνησής σου με μηδενική καθυστέρηση 2ms4. Έτσι, μπορείς να κρατήσεις σημειώσεις, να σχεδιάσεις ό,τι θέλεις και να απαντήσεις σε μηνύματα με μεγάλη ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση. Για τους πιο απαιτητικούς, ο πολλαπλασιαστής εφαρμογών προσφέρει κλείδωμα παραθύρου που επιτρέπει να τις ταυτόχρονες εργασίες στην ίδια εφαρμογή, ενώ το Multi-Window δίνει τη δυνατότητα ανοίγματος έως και 4 εφαρμογών σε μία οθόνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HUAWEI MatePad 11 προσφέρει πιο εκτεταμένη προβολή, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να το συνδέσεις με τον φορητό υπολογιστή σου ως δευτερεύουσα οθόνη, να εργαστείς σε δύο projects ταυτόχρονα και να μεταφέρετε και αποθέστε εύκολα αρχεία μεταξύ των οθονών.

f

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και μιλάμε φυσικά για την μπαταρία, η οποία έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής (12 ώρες συνεχούς εργασίας). Παράλληλα, η τεχνολογία προσαρμογής ρυθμού των καρέ που διαθέτει, σου επιτρέπει να δουλεύεις (ή να παίζεις) απρόσκοπτα όλη μέρα.

Αν δεν σου φτάνουν όλα αυτά, να σου πούμε ότι φέτος τις γιορτές, μαζί με το MatePad 11 θα αποκτήσεις το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο εντελώς δωρεάν, για να μπορείς να εργάζεσαι άνετα και εύκολα, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το HUAWEI MatePad 11 μπορείς να το βρεις στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr. Διατίθεται με δώρο το Magnetic Keyboard (έως τις 31/12/21 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα social media: Facebook: HuaweimobileGR - Instagram: huaweimobilegr