Θετικός στον κορονοϊό ο Θοδωρής Φέρρης, θα τον αντικαταστήσει ο Stan

Newsroom
Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Θοδωρή Φέρρη, αναβάλλονται και εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή θα επιστρέψει στις πίστες την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου.

Ο Θοδωρής Φέρρης διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, κάτι που γνωστοποίησε χτες με ανάρτησή του στο Instagram το Romeo.

Όπως αναφέρει, αν όλα πάνε καλά, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει στην πίστα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ενώ χτες (24/12) αλλά και σήμερα (25/12) στην θέση του εμφανίζεται ο Stan.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή των προγραμματισμένων εμφανίσεων του καλλιτέχνη μας Θοδωρή Φέρρη στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής Romeo. Αρχές της εβδομάδας διαγνώστηκε έπειτα από συνεχείς δειγματοληψίες θετικός στον κορονοϊό.

Την ερχόμενη Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου εφόσον η κατάσταση της υγείας του είναι καλή θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας για να διασκεδάσουμε παρέα τις τελευταίες ημέρες του έτους.

Τη θέση του θ' αναπληρώσει ο Stan Αντιπαριώτης που θα μας διασκεδάσει με τις μεγάλες επιτυχίες του! Μαζί του η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιάννης Γρόσης, η Ανδρομάχη και η Ματίνα Ζάρα. Μόνο για αυτήν την Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Δεκεμβρίου», αναφέρει το νυχτερινό κέντρο στην ανάρτησή του.