Ο 35χρονος πυγμάχος που σκότωσαν μαφιόζικα στο Γαλάτσι είναι… 44, καθώς είχε πλαστή ταυτότητα (vid)

Newsroom
Ο 35χρονος πυγμάχος που σκότωσαν μαφιόζικα στο Γαλάτσι είναι… 44, καθώς είχε πλαστή ταυτότητα (vid)
Οι Αρχές εξετάζουν πλέον αν ο ίδιος ο 35χρονος να είχε σκοτώσει τον 58χρονο στη Μεταμόρφωση.

Το «κουβάρι» της στυγερής δολοφονίας του πυγμάχου στο Γαλάτσι το βράδυ της Δευτέρας (6/12) προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία, η οποία βλέπει να «ανοίγει» ξανά η υπόθεση της greek mafia.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η δολοφονική επίθεση πήρε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να εκδηλωθεί, με τον εκτελεστή να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση και να τον περιμένει ο συνεργός του στην απέναντι γωνία πάνω σε μηχανή.

«Άκουσα πυροβολισμούς κατέβηκα κάτω να δω τι γίνεται και τον είδα κάτω στο πεζοδρόμιο», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας σύμφωνα με το Mega.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και εντόπισαν 7 κάλυκες, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών της νύχτας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέφερε στο Mega Βασίλης Λαμπρόπουλος, το θύμα δεν ήταν τελικά 35 χρονών, αλλά 44, καθώς έφερε πάνω του πλαστή ταυτότητα. Σύμφωνα με την αστυνομία ήταν σεσημασμένος, καθώς είχε συλληφθεί το 2011 και το 2013, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τοκογλυφία, παίγνια, πλαστογραφία και για τον νόμο περί όπλων.

Ο «κύκλος αίματος» άνοιξε το περασμένο Μάιο, με την πανομοιότυπου τύπου δολοφονία αρχηγού της νύχτας στη Μεταμόρφωση. Το 58χρονο τότε θύμα («Κεφάλας») σύστηνε τον 35χρονο πυγμάχο σαν «ανιψιό» του και δεξί του χέρι. Μετά τη δολοφονία του, ο 35χρονος τον διαδέχθηκε αναλαμβάνοντας την αρχηγία. Οι Αρχές εξετάζουν πλέον αν ο ίδιος ο 35χρονος να είχε σκοτώσει τον 58χρονο.