Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του, «σκότωσα την γυναίκα μου και ήρθα να παραδοθώ»

Newsroom
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του, «σκότωσα την γυναίκα μου και ήρθα να παραδοθώ»
Ακόμη μία γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ «μαύρο» κατάλογο των γυναικοκτονιών που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας. Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Νέα γυναικοκτονία στην χώρα μας, η 14η και συνέβη στην Θεσσαλονίκη. Θύμα αυτή τη φορά είναι μία 48χρονη την οποία σκότωσε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το βράδυ της Κυριακής (30/11) ένας 49χρονος ομογενής από την Αρμενία πήγε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος. Αμέσως, μετέβη στην οικία της συζύγου του περιπολικό και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Η 48χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της, στην οδό Πόντου, στην Πολίχνη. Σύμφωνα με το GRTimes, το θύμα έφερε τραύματα με μαχαίρι στον θώρακα και στα πόδια και στο διαμέρισμα εντοπίστηκε το μαχαίρι με το οποίο ο 48χρονος προχώρησε στο έγκλημα.

Σύμφωνα με το voria.gr, το ζευγάρι έχει ένα γιο, περίπου 20 ετών, ο οποίος δεν ζούσε μαζί τους. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μετά την δολοφονία της γυναίκας του πήγε μόνος του, φέρεται να είπε στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο 49χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους.