Η στιγμή της εκκένωσης αεροπλάνου στη Βραζιλία με το φόβο ότι θα ανατιναχθεί (vid)

Newsroom
Η στιγμή της εκκένωσης αεροπλάνου στη Βραζιλία με το φόβο ότι θα ανατιναχθεί (vid)
Πανικόβλητοι οι επιβάτες αεροπλάνου στην Βραζιλία.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που οι επιβάτες της πτήσης 2751 της Azul Brazilian Airlines, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει από το Διεθνές Αεροδρόμιο Marechal Rondon στην Cuiaba με προορισμό το Σάο Πάολο, τρέχουν πανικόβλητοι υπό τον φόβο ότι το αεροπλάνο θα ανατιναχθεί.

Το αεροπλάνο δεν απογειώθηκε ποτέ και οι επιβάτες κλήθηκαν να βγουν αμέσως από αυτό. Πλάνα δείχνουν τους επιβάτες να τρέχουν βιαστικά από την καμπίνα προς την έξοδο και να απομακρύνονται από το αεροπλάνο.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 132 επιβάτες, 9 από τους οποίους τραυματίστηκαν κατά την εκκένωση. Η πτήση στη συνέχεια ακυρώθηκε και σε κάποιους από τους επιβάτες προσφέρθηκαν εναλλακτικές πτήσεις.

«Η αεροσυνοδός εμφανίστηκε ουρλιάζοντας, δίνοντας την εντολή για εκκένωση από την πόρτα της εξόδου. Ο κόσμος άρχισε να σπρώχνει για να βγει και όλοι κατέβηκαν από την τσουλήθρα. Έφυγα με το μωρό μου και επέστρεψα να πάρω τη γυναίκα μου γιατί έπεσε και τραυματίστηκε. Μια άλλη γυναίκα έσπασε το πόδι της ενώ μια έγκυος υπέστη σοκ», ανέφερε ένας επιβάτης.

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο απογείωση ματαιώθηκε όταν ο πιλότος εντόπισε ένα πρόβλημα και ακολούθησε το πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης. Ήδη μια ομάδα έχει αρχίσει τις έρευνες για τα αίτια της βλάβης.