H Novibet απογειώνει τα Virtual Sports της μέσω νέας διεθνούς συνεργασίας με την Inspired Entertainment

Newsroom
H Novibet απογειώνει τα Virtual Sports της μέσω νέας διεθνούς συνεργασίας με την Inspired Entertainment
Η Novibet ανακοινώνει την επίτευξη διεθνούς συνεργασίας με την Inspired Entertainment, τον παγκόσμιο κολοσσό παροχής virtual περιεχομένου, τεχνολογίας και gaming υπηρεσιών, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στο διεθνές στερέωμα.

Ξεκινώντας από την ελληνική αγορά, τα Virtual Sports της Novibet αλλάζουν επίπεδο προσφέροντας μια ανανεωμένη, ακόμη πιο προσωποποιημένη εμπειρία στον χρήστη.

Μια ευρεία γκάμα από Virtual Sports ξεδιπλώνεται στα μέλη της Novibet, περιλαμβάνοντας ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ιπποδρομίες, διαθέσιμα στο Virtual Plug & Play™ της Inspired Entertainment. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Novibet προχώρησε στο λανσάρισμα της ελληνικής Matchday Soccer League της Inspired Entertainment, στην οποία 16 ομάδες συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό virtual πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

«Η Novibet αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παρόχους διαδικτυακής ψυχαγωγίας και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την μακροχρόνια συνεργασία που μας ενώνει. Τα διακεκριμένα Virtual Sports της Inspired έρχονται να εμπλουτίσουν την ήδη αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Novibet, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για τη συνέχεια μιας άκρως επιτυχημένης και παραγωγικής συνεργασίας», δήλωσε εκ μέρους της Inspired Entertainment ο Brooks Pierce, President & Chief Operating Officer.

Για τη Novibet, ο Ροδόλφος Οντόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συνεχής εξέλιξη και υιοθέτηση καινοτόμων ιδεών και πρακτικών αποτελεί κύριο άξονα των δραστηριοτήτων μας. Πάντοτε εξωστρεφείς, και με πρώτο μέλημά μας την ενίσχυση της διεθνούς μας παρουσίας, αξιολογούμε τη συνεργασία με την Inspired Entertainment ως ακόμη ένα βήμα κομβικής σημασίας προς τη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.