Μαρουσάκης: «Εξπρές» κακοκαιρία από το βράδυ της Πέμπτης (18/11) με πτώση της θερμοκρασίας, πού θα χιονίσει (vid)

Newsroom
Μαρουσάκης: «Εξπρές» κακοκαιρία από το βράδυ της Πέμπτης (18/11) με πτώση της θερμοκρασίας, πού θα χιονίσει (vid)
Αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, βροχοπτώσεις και χιόνια σε ορεινές περιοχές.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, καθώς έρχεται κακοκαιρία «εξπρές» από το βράδυ της Πέμπτης (18/11).

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος του Open, από το απόγευμα της Πέμπτης, ένα ψυχρό μέτωπο θα διασχίσει τη χώρα από τα βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχοπτώσεις κυρίως προς τα κεντρικά ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Λίγα χιόνια αναμένεται να πέσουν σε ορεινές περιοχές της κεντρικής, βόρειας - βορειοδυτικής Ελλάδας. Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής (19/11) αναμένεται να είναι αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας.

Ωστόσο από το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή ανεβαίνει η θερμοκρασία. Από την επόμενη εβδομάδα έρχεται κακοκαιρία από την κεντρική Ευρώπη με βροχές.

Η ανάρτησή του

«Προ-Παρασκευούλα σήμερα με τα τερτίπια του καιρού να συνεχίζονται και το κρύο να επιμένει μέχρι και το πρωί του Σαββάτου. Στη συνέχεια η θερμοκρασία θα ανέβει κι έτσι όπως όλα δείχνουν ένα ήπιο καιρικά Σαββατοκύριακο ανοίγεται μπροστά μας με τις βροχές να μας "χτυπούν" την πόρτα μέσα στην άλλη εβδομάδα μιας και το ατμοσφαιρικό βουνό βόρεια της χώρας μας θα καταρρεύσει για λίγες ημέρες».