Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στο Athens Bar Show

Newsroom
Το AQUA Carpatica εντυπωσίασε στο Athens Bar Show
To ΑQUA Carpatica, το νερό θαύμα από τα Καρπάθια Όρη, ήταν χορηγός του Athens Bar Show 2021 που πραγματοποιήθηκε και φέτος στον ιστορικό χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηνών.

Ο χώρος της Τεχνόπολης διαμορφώθηκε έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή όπου φιλοξένησε τους πιο καταξιωμένους Έλληνες bartenders και τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής.

To AQUA Carpatica. βρισκόταν αμέσως μετά την είσοδό στον χώρο της Τεχνόπολης και καλωσόριζε τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους ένα δροσερό μπουκάλι AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό νερό ή Φυσικώς Ανθρακούχο, το νερό με την ευχάριστη γεύση και χωρίς καμία επίγευση. Στο περίπτερο του AQUA Carpatica εκτός από γευστική δοκιμή, οι επισκέπτες μπορούσαν να μάθουν τα πάντα γύρω από το AQUA Carpatica, καθώς και για τη σημασία να προσέχουμε ιδιαίτερα τα επίπεδα νιτρικών στο νερό που πίνουμε, για την υγεία μας. Το AQUA Carpatica έχει μηδέν νιτρικά στο Φυσικώς Ανθρακούχο ή σχεδόν μηδέν στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Τα προϊόντα AQUA Carpatica ήταν διαθέσιμα και σε άλλους χώρους της Τεχνόπολης, προκειμένου οι παρευρισκόμενοι να δροσιστούν οποιαδήποτε στιγμή.

στφςεγε

Όσοι παρευρέθηκαν στο φετινό Athens Bar Show, είχαν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον σεμινάριο από τον Στέφανο Δωματιώτη, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες και με διακρίσεις στο χώρο του barista, με θέμα «Τελικά το νερό τι γεύση έχει;» Ο ομιλητής αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία του νερού για την ελληνική φιλοξενία, καθώς με ένα ποτήρι νερό υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν τις ποικιλίες του νερού, των συνδυασμών, της γεύσης και το πως επηρεάζει τα ποτά, τον καφέ και τα τρόφιμα. Ο ομιλητής επισήμανε ότι στο εξωτερικό, υπάρχουν ήδη γευσιγνώστες οι οποίοι εξηγούν ότι το νερό έχει γεύση και μπορεί να επηρεάσει οτιδήποτε καταναλώνουμε. Στο τέλος της ομιλίας, ο Στέφανος Δωματιώτης προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να είναι πιο προσεκτικοί με το νερό που επιλέγουν τόσο για την υγεία όσο και για τη γεύση