Οι Manowar σε μια επική συνεργασία με τον Κώστα Καζάκο (vids)

Newsroom
Οι Manowar σε μια επική συνεργασία με τον Κώστα Καζάκο (vids)
Τη φωνή του Κώστα Καζάκου ζήτησαν να βάλουν οι Manowar στο νέο τους τραγούδι που είναι εμπνευσμένο από την Οδύσσεια.

Πρόκειται αναμφίβολα για τη συνεργασία-έκπληξη της νέας χρονιάς. Ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος, μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι μεγάλος φαν της heavy metal μουσικής πήραν μέρος στην ηχογράφηση του «The Revenge of Odysseus», νέου τραγουδιού των Manowar.

Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την Οδύσσεια και θα παρουσιαστεί στο Release Athens 2022 στην Πλατεία Νερού στις 22 Ιουνίου, όπου θα εμφανιστεί η θρυλική αμερικανική μπάντα.

Manowar Realease

Μάλιστα, ο ηγέτης των Manowar, Joey DeMaio είχε την βοήθεια του τραγουδιστή των Rotting Christ, Σάκη Τόλη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ανέλαβαν την μετάφραση από τα αγγλικά στα αρχαία ελληνικά.

Ο Κώστας Καζάκος υποδύεται τον Οδυσσέα και ο γιος του Κωνσταντίνος τον Τηλέμαχο σε μία διασκευασμένη ιστορία η οποία ακολουθεί την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου πάνω στην Οδύσσεια.

«Είμαι φανατικός του metal και όταν ήρθε η πρόταση φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος αφηγήθηκε και τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον πατέρα του να πάρει μέρος στο πρότζεκτ. «Τον ρώτησα αν θυμάται το συγκρότημα που είχα αφίσα πάνω δεξιά στο δωμάτιό μου. Μου είπε πως όχι αλλά όταν του εξήγησα περί τίνος πρόκειται δέχθηκε με χαρά».

Ο Σάκης Τόλης από την πλευρά του είπε: «Μιλάμε για τους Manowar, μία από τις top-5 μπάντες όλων των εποχών. Ηταν πρόκληση, σίγουρα. Ο DeMaio είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας αλλά αποδείχθηκε και φοβερός σκηνοθέτης. Ο τρόπος που καθοδηγούσε τους ηθοποιούς μας ενέπνευσε, ο άνθρωπος το ζούσε».

Ο Joey DeMaio τόνισε: «Το κείμενο με ανατρίχιασε. Και όχι μόνο εμένα. Οι ηθοποιοί έκαναν εξαιρετική δουλειά και τους ευχαριστώ. Πιστεύω ότι και οι Ελληνες φανς θα το απολαύσουν όσο και εμείς. Υπόσχομαι μία συναυλία που θα είναι μία διαφορετική εμπειρία. Η υποδοχή στο Release Athens 2019 ήταν φανταστική και μας οδήγησε να τιμήσουμε εκ νέου τον Όμηρο και τα έπη του, όπως σχεδιάζαμε χρόνια».