Γυναίκα που έχει «κολλήσει» σε φρικτή δουλειά, παραιτήθηκε στέλνοντας στο αφεντικό της κάρτα πένθους: «Συγγνώμη για την απώλειά σου»

Newsroom
Γυναίκα που έχει «κολλήσει» σε φρικτή δουλειά, παραιτήθηκε στέλνοντας στο αφεντικό της κάρτα πένθους: «Συγγνώμη για την απώλειά σου»
«Έχετε δουλέψει ποτέ για μια εταιρεία που σας αντιμετώπιζε σαν σκ...α;» έγραψε η Άμπερ, οπότε δικαιολογείται η κάρτα που διάλεξε.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν «φρακάρει» σε μια δουλειά που δεν τους αρέσει, δεν είναι ευτυχισμένοι σε αυτήν και την κάνουν αναγκαστικά, ενώ ανέχονται και ανεπίτρεπτες συμπεριφορές από τους διευθυντές ή τους εργοδότες τους, με αποτέλεσμα να σκέφτονται την αποχώρησή τους από κει, πολύ έντονα. Μια γυναίκα λοιπόν, όπως δημοσιοποίησε στο Reddit, όχι απλά το έκανε, αλλά προχώρησε με φινέτσα και έκπληξη… για τους άλλους, στην απόφασή της!

Υπέβαλε την παραίτησή της με μια κάρτα, ξέρετε από αυτές που στέλνουμε για ευχές, γενεθλίων, γάμου κτλ. Μόνο που αυτή επέλεξε μια κάρτα… πένθους που έγραφε: «Συγγνώμη για την απώλεια σου».

Μέσα στην κάρτα ήταν λιτή και άκρως περιεκτική. Σε αυτές τις περιπτώσεις άλλωστε δεν θέλει πολλά-πολλά: «Εγώ είμαι, φεύγω σε δύο εβδομάδες».

Όπως ανέφερε η βρετανική «Sun», η γυναίκα «μοιράστηκε» μια φωτογραφία της κάρτας στο Reddit και ήταν ξεκάθαρα αγανακτισμένη με τον τρόπο που της φερόταν το αφεντικό της: «Έχετε δουλέψει ποτέ για μια εταιρεία που σας αντιμετώπιζε σαν σκ...α;» έγραψε η ίδια: «Είχα μια πρόταση για ένα δολάριο περισσότερο από ό,τι ζήτησα. Και με δικό του βαν. Ανυπομονώ να δώσω αυτή την κάρτα στο αφεντικό μου».

Στη συνέχεια, η Άμπερ, που εξήγησε πως δεν ήταν κακή η συμπεριφορά του εξ αρχής, αλλά έγινε στην πορεία, περιέγραψε την αντίδρασή του, όταν του την έδωσε: «Το διάβασε δυνατά, έκανε μια αηδιαστική γκριμάτσα και απλώς είπε «εντάξει». Δεν μου είπε να φύγω, οπότε αυτό σημαίνει ότι θέλει να εργαστώ για δύο εβδομάδες ακόμα. Επίσης, δεν με ρώτησε γιατί φεύγω».

Ένας χρήστης στο Reddit της έγραψε: «Συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά! Αυτή είναι η καλύτερη επιστολή παραίτησης που έχω δει ποτέ».