Ιταλός έψαχνε 24 χρόνια τον αδελφό του και όταν βρέθηκαν εκείνος τον μαχαίρωσε

Newsroom
Μια απίστευτη ιστορία στην Ιταλία με έναν άντρα να καταλήγει στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος από τον ίδιο του τον αδελφό.

Ένας άνδρας στην Ιταλία που ξόδεψε 24 χρόνια αναζητώντας τον χαμένο αδελφό του, βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όταν τελικά τον εντόπισε εκείνος και τον μαχαίρωσε.

Ο Ίβο όταν βρήκε που βρισκόταν ο αδελφός του Μάρτιν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του. Ο Μάρτιν κοιμόταν και φαίνεται να ξαφνιάστηκε από την παρουσία του αδελφού του που κρατούσε μαχαίρι. «Μετά από 24 χρόνια ο Μάρτιν δεν αναγνώρισε τον αδελφό του και τον ρώτησε ποιος είναι και τι θέλει», είπε ο δικηγόρος του. «Είμαι ο αδελφός σου, δεν με αναγνωρίζεις;», φέρεται να του είπε ο Ίβο, ο οποίος στη συνέχεια τον μαχαίρωσε.

Το επεισόδιο έγινε στις ιταλικές Άλπεις και ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέλφια συναντήθηκαν από τότε που ο Ίβο έφυγε από το σπίτι. Ήταν 18 ετών, λίγο μετά αφού είχε πεθάνει ο πατέρας τους.

Ο δικηγόρος του Μάρτιν ανέφερε: «Μια θεωρία είναι ότι ο Ίβο είχε θυμώσει για κληρονομικούς λόγους, αφού ο πατέρας τους, είχε αφήσει το σπίτι τους στον Μάρτιν, στο οποίο και ζει. Οι περισσότεροι όμως λύνουν αυτές τις διαφορές νομικά και όχι με μαχαίρια».

Όταν εξαφανίστηκε ο Ίβο το 1997, η οικογένειά του είχε βγει στην τηλεόραση για να τον βρει κάνοντας εκκλήσεις να επιστρέψει, όμως δεν είχε δώσει κανένα σημάδι. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ζούσε στη Βερόνα και εργαζόταν για κάποιες ώρες σε μια τοπική βιβλιοθήκη.

Ωστόσο, πιθανότατα να επέστρεψε στην γενέτειρά του. Ζούσε στο δάσος, κυκλοφορούσε με ποδήλατο και παρακολουθούσε τον αδελφό του Μάρτιν, ο οποίος ζει με την σύζυγό του και τον εννιάχρονο γιο τους. Ένα βράδυ, ο Ίβο μπήκε στο γκαράζ φορώντας κουκούλα, ενώ κρατούσε δύο μαχαίρια. Πήγε στην κρεβατοκάμαρα και μαχαίρωσε τον αδελφό του στο στήθος.

«Ένιωσα μια τεράστια οργή για τον αδελφό μου αλλά δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Θα μπορούσα να τον έχω αποτελειώσει, αλλά πήγα στην κουζίνα όπου με βρήκε η αστυνομία», είπε ο Ίβο στις Αρχές. Ο Μάρτιν μαχαιρώθηκε στον πνεύμονα, ωστόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου.