Στο δεύτερο ραντεβού την άφησε να πληρώσει και αυτή έβγαλε κέρματα να μετρήσει (vid)

Newsroom
Στο δεύτερο ραντεβού την άφησε να πληρώσει και αυτή έβγαλε κέρματα να μετρήσει (vid)
Οι περισσότεροι συμφώνησαν πως ο Νταν ήταν αγενής που την άφησε να πληρώσει και μάλιστα την κατέγραψε που μετρούσε τα κέρματά της.

Κακοφάνηκε σε έναν τύπο η κίνηση της κοπέλας, την οποία γνώρισε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Ο Νταν λοιπόν, βγήκε με την κοπέλα για δεύτερη φορά και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, εκείνη- την οποία παρεμπιπτόντως άφησε να πληρώσει- έβγαλε να αφήσει το μερίδιο της με κέρματα. Άδειασε τα κέρματά της στο τραπέζι και ξεκίνησε να τα μετράει.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό» είπε ο Νταν, ο οποίος έβγαλε το κινητό και κατέγραψε την κοπέλα που μετρούσε τα κέρματά της.

Το ανέβασε στο TikTok και το βίντεο είχε 3 εκατομμύρια views και συγκέντρωσε 370.000 likes. Πολλά σχόλια όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Νταν. Ένας του έγραψε πως «έχεις σκεφτεί πως το έκανε για να… ντροπιαστείς που την άφησες να πληρώσει;», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι φίλε γι αυτό».

Άλλος πάντως γράφει: «Όλοι εσείς δεν έχετε κάτι καλύτερο από το να λέτε “Γιατί πληρώνει αυτή;». Γιατί πρέπει ο άντρας να πληρώνει;».

Οι περισσότεροι πάντως διαφώνησαν με την κίνηση του Νταν, λέγοντας πως ήταν αγενής, που την άφησε να πληρώσει και μάλιστα την κατέγραψε που μετρούσε τα κέρματά της.

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! 💀

♬ original sound - Water Boy