Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Η Νεκταρία είχε ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν έγιναν στον συζυγοκτόνο ούτε συστάσεις

Newsroom
Όπως είχε συμβεί και στην γυναικοκτονία της Δάφνης. Το περιπολικό απλά πέρασε και έφυγε. Δεν κατέβηκαν καν…

Ακόμα μία καταγγελία για αδράνεια, αμέλεια και ενδεχομένως αδιαφορία από πλευράς αστυνομίας, έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά για τη γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα, όπου ο 54χρονος, που βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας, σκότωσε με 8 μαχαιριές την πρώην σύζυγό του Νεκταρία.

Κι όμως… Η άτυχη 48χρονη είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο δεν έκαναν στον δολοφόνο ούτε καν μια σύσταση και προσπέρασαν μάλιστα το γεγονός ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Δεν έγινε το παραμικρό, ούτε όταν διεμήνυε στον κύκλο του πως θα την σκοτώσει.

Δυστυχώς πλέον είναι αργά, όπως ήταν και στην περίπτωση της Άννας στη Δάφνη. Της 35χρονης κοπέλας που σκότωσε ο σύζυγός της. Είκοσι μέρες πριν το συμβάν είχε πάρει η γειτόνισσα τηλέφωνο ανήσυχη την αστυνομία, αλλά το περιπολικό απλά πέρασε και δεν έκανε το παραμικρό. Δεν κατέβηκαν καν…

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!!

Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι, αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι άγχος παίδες μόνο όταν μετράνε τα πτώματα τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει θα ενημερώσω πρώτα κανένα κανάλι για να σας φωνάξουν» είχε γράψει η γειτόνισσα. Λίγες μέρες μετά το κακό έγινε.