Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» (vid)

Newsroom
Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» (vid)
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το όπλο αποτελούσε μέλος του γυρίσματος, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί πως σκοτώθηκε η 42χρονη και πως τραυματίστηκε ένας άνδρας.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη είδηση δεν αποτελεί σκηνή από την ταινία Rust, είναι αληθινή. Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ παράλληλα τραυμάτισε ακόμα έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη ράντσο Μπονάνζα Κρικ όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα.

Εκεί λοιπόν ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε να κρατάει ένα όπλο που φέρεται να είναι μέρος του σκηνικού, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας θανάσιμα μία γυναίκα.

Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν πως το θύμα είναι η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στην ταινία, ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά είναι ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.

Θυμίζουμε οτι ο Άλεκ Μπάλντουν είναι συμπαραγωγός της και πρωταγωνιστής της ταινίας, κάνοντας έναν παράνομο της Άγριας Δύσης, τον Rust.