Από τα τανκς στην ΕΡΤ έως την εκδήλωση στο Βίτσι: Η προδιαγεγραμμένη διαγραφή Μπογδάνου (vid)

Newsroom
Η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπουγδάνου μετά το ξέσπασμα του Νίκου Δένδια ήταν αναμενόμενη εξέλιξη.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πως η Νέα Δημοκρατία συμπεριελάμβανε στα ψηφοδέλτιά της για τις εκλογές του 2019 τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για μία ωρολογιακή βόμβα που έβαζε στις τάξεις της το κόμμα.

Παρά την δημοφιλία του σε συγκεκριμένο κοινό, έβλεπαν λίγο παραπέρα, θεωρώντας πως η ζημιά που θα έκανε στο μέλλον, θα ήταν μεγαλύτερη από τα κέρδη που θα προσκόμιζε στην παράταξη. Και τελικά δικαιώθηκαν μετά την χθεσινή εξέλιξη, με την διαγραφή του.

Άλλωστε τα δείγματα που είχε δείξει, προδίκαζαν την εξέλιξη αυτή, καθώς την ώρα που το όνομά του άρχισε να κυκλοφορεί οτι θα ήταν μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, εκείνος απαντούσε σε χρήστη στο Twitter που είχε φωτογραφία προφίλ το σήμα της Χρυσής Αυγής και ζητούσε τανκς στην ΕΡΤ «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

Τότε η Εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη είχε δηλώσει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από την ΝΔ, όμως συμπεριλήφθηκε κανονικά στο ψηφοδέλτιο.

Ακολούθησε η κίνησή του να δώσει στην δημοσιότητα στοιχεία διαδηλωτή από τα επεισόδια στην πορεία για την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Αθήνα, είχε συνυπάρξει το καλοκαίρι του 2020 με τον Ηλία Κασιδιάρη σε συγκέντρωση ακροδεξιών στην Πλατεία Βικτωρίας, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει σάλο όταν δημοσιοποίησε ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου.

Το τελευταίο ήταν και το ατόπημα που προκάλεσε την κίτρινη κάρτα της ΝΔ, η οποία χθες μετά το ξέσπασμα του Νίκου Δένδια εναντίον του έγινε κόκκινη και τέθηκε εκτός κόμματος. Κάτι που με βάση το παρελθόν του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μόνο ως αναμενόμενη εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί.